Тоше Проески

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Последно скалило
Солзи прават златен прстен
Соба за тага
Игри без граници

Ми се допаѓаат скоро сите, ама мислам дека најмоногу "Го лажам секој нов рефрен".

nemozam da odvojam...site negovi pesni se najubavi
no ako bas mora bi ja odvoila "the hardest Thing"
:helou:pozdrav

Игри без граници , The Hardest Thing :smir:

Неможаааааааам, потебе да оздравам, сета љубов дур сум жив на тебе ја потрошив, светот мој минус тебе во него.. она што ќе остане малку еееееееееееееееееееееееее!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Највеќе инаку сите се топ:pipi:

The hardest thing...у последно време таа највеќе ја слушам...

Јас имам 4 фаворити

4. Тајно моја - едноставно нели, кога и да ја слушнам, цел се ежам
3. Without a trace - текстот е преубав, онака срцепарателен
2. Полско цвеќе - многу моќна песна
1. Моја (словенечката) - уште пред да научам словенечки, песната ми беше онака убавка, ама од ко научив малце јазикот, многу ја засакав

Сите песни му се преубави но ако морам да одбирам би ја одбрал Тајно моја

Ахх не е возможно да му се издвои само една...сите песни му се прекрасни ам ај ако морам да издвојам некоја ондак ептен ме погодуваат в срце: Малечка ; The Hardest Thing ; Илузија ; Љубена ; Једина ...

Navistina za mene e nevozmozno da odvojam koja pesna na Tose mi e omilena.Moze samo nekoja pesna da mi bide poslusana vo momentot,no vo globala gi sakam site.Site na razlicen nacin.Mozebi malku se izdvojuvaat Ima li den za nas;Lejdi, Po tebe,Slusas li;Polsko cveke,a posledniot album Igri bez granici i Bozilak nema da gi komentiram posto se master piece,dodeka Sinot Bozji i Nekade vo nokta imaat posebno sentimentalno znacenje za mene,ne bi mozela da gi odvojam.

Громови на душа
Игри без граници
Го лажам секој нов рефрен
Тајно моја

игри без граници дефинитивно... онака му го опиша цел живот

RIP легендо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom