Тоше Проески

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Tose? Lesna mu zemja!

Nitu makedonska, nitu srpska zvezda. Tose bese Vlav i po majka i po tatko i duri najavi deka ako uspeese da se probie vo Evropa ke go promeni svoeto prezime, t.e. ke si go vrati staroto dedovo prezime Proja (po vlaski). Toa znaci deka Tose sam sebe se cuvstvuval kako Vlav.
Од кај ти е оваа измислица?Се знаеше што е МАКЕДОНЕЦ.Тој отсекогаш си се чувствуваше Македонец и никогаш не планирал да си го смени презимето.

Dojdov Pak

Tajno moja , zvezda prakjam da te povika , Nishto ne e smeneto shishka molika
Evergrean za Site Vreminja
Elena

Сите се многу убави, ама ако веќе морам да одберам, тогаш тоа ќе бидат Моја (словенечка верзија на Среќна ли си ти), Полско цвеќе и Малечка

Тајно моја, Душа остана, Среќна ли си ти, Громови на душа, Чија си (зависна бев од песнава ко излезе), Јас не сум виновен..........абе сите, не можам да ги набројувам стварно нема песна од Тоше што не ми се свиѓа. :)

Љубена ми е на прво место
После Месечина,Никој како тебе не бакнува и сите други...

По тебе дефинитивно најубава ми е.

Полско цвеќе, ме плаши од што ми е убава.
А засекогаш ќе ја памтам игри без граници, и онаа незнам како се викаше кога пее:љубоов...ууу ме гризе малечка...вака заборавен... итн.и таа ми е убава.

Полско цвеќе, ме плаши од што ми е убава.
А засекогаш ќе ја памтам игри без граници, и онаа незнам како се викаше кога пее:љубоов...ууу ме гризе малечка...вака заборавен... итн.и таа ми е убава.

Малечка се викаше изглеа :)

многу се; малечка; боже чувај ја од зло;игри без граници ; соба за тага; тајно моја; цреша; aria.............:(:(:(:(:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom