Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Zdravo,
ve molam moze li da mi kazete od kade simnuvate muzika (neshto jas se obidov sabajlevo ama mi se so mnogu losh zvuk)?
Blagodaram :)

Дечки ќе може ли линк за Dawn of the planet of the apes full HD барав на пиратебеј но немаше

Хелп уТорентов ми ги избриша* сите торенти...

*-Даунлоудираните торенти ми се зачувани сегде таму кај што се ама јас си имав повеќе торенти и многу полесно ми беше да си броузам што филмови/серии имам симнато и да ги барам така наместо да барам низ триста фолдери низ компјутеров..

Има начин да се вратат ? (знам дека не ама Нада умира последна)

Хелп уТорентов ми ги избриша* сите торенти...

*-Даунлоудираните торенти ми се зачувани сегде таму кај што се ама јас си имав повеќе торенти и многу полесно ми беше да си броузам што филмови/серии имам симнато и да ги барам така наместо да барам низ триста фолдери низ компјутеров..

Има начин да се вратат ? (знам дека не ама Нада умира последна)

c:\Users\tvoeto korisnicko ime\AppData\Roaming\uTorrent\
tamu se site torrent fajlovi sto si gi otvoril vo utorrent

Имам 2 позивници за Торентлеечх кој сака на Пм маил да ми остави

Јас скоро се што барам, најдувам на thepiratebay.se . На другиве сајтови што ги спомнувате има нешто плус?

Јас скоро се што барам, најдувам на thepiratebay.se . На другиве сајтови што ги спомнувате има нешто плус?
Нема. Колку што знам јас има помалку личери, али на обичен корисник нема никаква разлика да му направи. Ништо не може да допре до TPB, тоа е јадрото! :)
Нека ме поправи некој ако грешам, не се разбирам баш многу во торенти иако сум имал акаунти на некои од нај приватните тракери.

Па Thepiratebay може да биде спор некогаш без разлика колку сидери има додека од приватни тракери скоро секогаш симнуваш со полна брзина. Ама пак кај пиратите се се наоѓа.

Јас користам комбинација на ArenaBG и Thepiratebay.

Od rutracker ako ima podobar ete jas.
Како од таму да симнам нешто што нема вграден руски звук? Еве пример ја најдов серијата The Company 2007 dvdrip(серијата е закон!), ама сите рипови се со вграден руски звук? Ако се сите такви рипови, по што е толку добар сајтот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom