Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ние не симнуваме музика, си купуваме оригинални цд-аZdravo,
ve molam moze li da mi kazete od kade simnuvate muzika (neshto jas se obidov sabajlevo ama mi se so mnogu losh zvuk)?
Blagodaram![]()
Ќе почекаш неколку месеци.Дечки ќе може ли линк за Dawn of the planet of the apes full HD барав на пиратебеј но немаше
Побарај на rutracker.orgZdravo,
ve molam moze li da mi kazete od kade simnuvate muzika (neshto jas se obidov sabajlevo ama mi se so mnogu losh zvuk)?
Хелп уТорентов ми ги избриша* сите торенти...
*-Даунлоудираните торенти ми се зачувани сегде таму кај што се ама јас си имав повеќе торенти и многу полесно ми беше да си броузам што филмови/серии имам симнато и да ги барам така наместо да барам низ триста фолдери низ компјутеров..
Има начин да се вратат ? (знам дека не ама Нада умира последна)
Нема. Колку што знам јас има помалку личери, али на обичен корисник нема никаква разлика да му направи. Ништо не може да допре до TPB, тоа е јадрото!Јас скоро се што барам, најдувам на thepiratebay.se . На другиве сајтови што ги спомнувате има нешто плус?
Како од таму да симнам нешто што нема вграден руски звук? Еве пример ја најдов серијата The Company 2007 dvdrip(серијата е закон!), ама сите рипови се со вграден руски звук? Ако се сите такви рипови, по што е толку добар сајтот?Od rutracker ako ima podobar ete jas.