Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Ако не сум грешка овој trackermk.com нема допирна точка со оригиналниот tracker.mk и најверојатно ќе биде тиња на почетокот (прашање е дали воопшто ќе биде тракер). Али останува да видиме што ќе биде понатаму.
Сега не знам дали ќе почнат од нула... Еве дискусија од друг форум.
http://it.com.mk/forum/threads/Мала...едонскиот-торент-тракер-tracker-mk-org.29080/

http://www.imdb.com/title/tt0091431/?ref_=sr_1

некој што има од овие што се со инвите, да проверат дали го има овој на блурај, и ако мозе на пп да ми го прати јас немозам никако да го најдам , фала.

Темава не е за побарување торенти ама морам да побарам и незнам каде. Може некој да ми прати по порака торент од Гамбит со Колин Фирт и Камерон Диаз?

ThePirateBay... дефинитивно најдобар.
Zamnuda... дефинитивно најголемо срање што сум го видел во животот. 50 % од видео игрите симнати од таму се на бугарски јазик, со оневозможена опција за промена на јазикот.
Kat.ph... кога нема tpb нема да може да се отвори, тука е помалиот брат kat.ph да помогне.

ThePirateBay... дефинитивно најдобар.
Zamnuda... дефинитивно најголемо срање што сум го видел во животот. 50 % од видео игрите симнати од таму се на бугарски јазик, со оневозможена опција за промена на јазикот.
Kat.ph... кога нема tpb нема да може да се отвори, тука е помалиот брат kat.ph да помогне.

Кој те тера да ги симнуваш бугарските верзии од замунда?

Дајте некој добар торент сајт, од Замунда у последно време сум слабо задоволен, голем дел од тоа што го барам го нема, нон стоп бришат торенти.
За ПБ некако сум песимист, превише вируси имам закачено од него, и што знам, скпектик сум за сајтов.
АренаБГ исти курац ко Замунда со помалце сидери и повеќе вируси.

Дајте некој добар торент сајт, од Замунда у последно време сум слабо задоволен, голем дел од тоа што го барам го нема, нон стоп бришат торенти.
За ПБ некако сум песимист, превише вируси имам закачено од него, и што знам, скпектик сум за сајтов.

kat.ph ? И треба сам да научиш да разликуваш торент од торент за да не закачиш вирус. Читај малку коментари, гледај го односот сидери:личери (ова не го дава конечниот одговор, многу пати кога ќе излезе некоја нова игра има многу повеќе личери, нo и бројот на сидери е огромен. Исто, има и идиоти што намерно коментираат дека има вирус бидејќи им е многу досадно и немаат попаметна работа)

kat.ph ти е добар торент сајт

kat.ph ? И треба сам да научиш да разликуваш торент од торент за да не закачиш вирус. Читај малку коментари, гледај го односот сидери:личери (ова не го дава конечниот одговор, многу пати кога ќе излезе некоја нова игра има многу повеќе личери, нo и бројот на сидери е огромен. Исто, има и идиоти што намерно коментираат дека има вирус бидејќи им е многу досадно и немаат попаметна работа)
Еве сега се регистрирав на тој kat.ph, па ќе пишам коментари за него откако ќе стекнам некое искуство со него. На вас какво ви е искуството со него? Има ли сидери? Како е снадбеноста со торенти?:)

Еве сега се регистрирав на тој kat.ph, па ќе пишам коментари за него откако ќе стекнам некое искуство со него. На вас какво ви е искуството со него? Има ли сидери? Како е снадбеноста со торенти?:)
Доста добро,имаш и торенти и сидери.Јас во последно време од таму спуштам торенти,Замунда некако не ми е по ќеиф.

Што се случува со piratebay?
Untitled.png

само кај мене е вака или ?
сигурно не планирам да давам пари за праќање на пораки за добивање на пасворд ако е вака ?...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom