Торенти (официјална тема)

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Ако не сум грешка овој trackermk.com нема допирна точка со оригиналниот tracker.mk и најверојатно ќе биде тиња на почетокот (прашање е дали воопшто ќе биде тракер). Али останува да видиме што ќе биде понатаму.
Сега не знам дали ќе почнат од нула... Еве дискусија од друг форум.
http://it.com.mk/forum/threads/Мала-помош-за-враќање-на-македонскиот-торент-тракер-tracker-mk-org.29080/

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.266
http://www.imdb.com/title/tt0091431/?ref_=sr_1

некој што има од овие што се со инвите, да проверат дали го има овој на блурај, и ако мозе на пп да ми го прати јас немозам никако да го најдам , фала.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Темава не е за побарување торенти ама морам да побарам и незнам каде. Може некој да ми прати по порака торент од Гамбит со Колин Фирт и Камерон Диаз?

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
ThePirateBay... дефинитивно најдобар.
Zamnuda... дефинитивно најголемо срање што сум го видел во животот. 50 % од видео игрите симнати од таму се на бугарски јазик, со оневозможена опција за промена на јазикот.
Kat.ph... кога нема tpb нема да може да се отвори, тука е помалиот брат kat.ph да помогне.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ThePirateBay... дефинитивно најдобар.
Zamnuda... дефинитивно најголемо срање што сум го видел во животот. 50 % од видео игрите симнати од таму се на бугарски јазик, со оневозможена опција за промена на јазикот.
Kat.ph... кога нема tpb нема да може да се отвори, тука е помалиот брат kat.ph да помогне.
Кој те тера да ги симнуваш бугарските верзии од замунда?

H

HoT IcE

Гостин
Дајте некој добар торент сајт, од Замунда у последно време сум слабо задоволен, голем дел од тоа што го барам го нема, нон стоп бришат торенти.
За ПБ некако сум песимист, превише вируси имам закачено од него, и што знам, скпектик сум за сајтов.
АренаБГ исти курац ко Замунда со помалце сидери и повеќе вируси.

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Дајте некој добар торент сајт, од Замунда у последно време сум слабо задоволен, голем дел од тоа што го барам го нема, нон стоп бришат торенти.
За ПБ некако сум песимист, превише вируси имам закачено од него, и што знам, скпектик сум за сајтов.
kat.ph ? И треба сам да научиш да разликуваш торент од торент за да не закачиш вирус. Читај малку коментари, гледај го односот сидери:личери (ова не го дава конечниот одговор, многу пати кога ќе излезе некоја нова игра има многу повеќе личери, нo и бројот на сидери е огромен. Исто, има и идиоти што намерно коментираат дека има вирус бидејќи им е многу досадно и немаат попаметна работа)

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
kat.ph ти е добар торент сајт

H

HoT IcE

Гостин
kat.ph ? И треба сам да научиш да разликуваш торент од торент за да не закачиш вирус. Читај малку коментари, гледај го односот сидери:личери (ова не го дава конечниот одговор, многу пати кога ќе излезе некоја нова игра има многу повеќе личери, нo и бројот на сидери е огромен. Исто, има и идиоти што намерно коментираат дека има вирус бидејќи им е многу досадно и немаат попаметна работа)
Еве сега се регистрирав на тој kat.ph, па ќе пишам коментари за него откако ќе стекнам некое искуство со него. На вас какво ви е искуството со него? Има ли сидери? Како е снадбеноста со торенти?:)

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Еве сега се регистрирав на тој kat.ph, па ќе пишам коментари за него откако ќе стекнам некое искуство со него. На вас какво ви е искуството со него? Има ли сидери? Како е снадбеноста со торенти?:)
Доста добро,имаш и торенти и сидери.Јас во последно време од таму спуштам торенти,Замунда некако не ми е по ќеиф.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Што се случува со piratebay?

само кај мене е вака или ?
сигурно не планирам да давам пари за праќање на пораки за добивање на пасворд ако е вака ?...

Kajgana Shop

На врв Bottom