Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
иако иам профил сепак...

The following errors occured:
Sorry, you're not qualified to become a member of this site​

не лажи ќе те лежам ! !

п.с. Мац давај бе ваму инвајт за хацеде торентите :)

Затворени се регистрациите сеуште, иначе имам 6 invites за bit-hdtv, па кој сака нек пише на темава - ќе пратам кога ќе ги отворат регистрациите.

Затворени се регистрациите сеуште, иначе имам 6 invites за bit-hdtv, па кој сака нек пише на темава - ќе пратам кога ќе ги отворат регистрациите.

мене штиклирај ме таму прв на чекирање :icon_cool

мене штиклирај ме таму прв на чекирање :icon_cool

Ти си прв, dulemk е втор, па имам уште 4 покани. :)

Од HD-torrents слабо иде некако засега, не симнувам многу пошто го билдам bit-hdtv акаунтов...али со тек на време ќе биде.

Мац брат гледај ако ти се најде уште некој инвите за мене ако сакаш имај ме во предвид....:wink:

Мац брат гледај ако ти се најде уште некој инвите за мене ако сакаш имај ме во предвид....:wink:

Не се секирај, одма што ќе се отворат, ќе ти пишам да ми пратиш мејл и ќе средиме. :)

П.с. Не се точни овие од Bit-HDTV. :):)

Еве како ги рекламираат анкетите:

Vote the poll and comment, its important for our secret military researches you shouldnt know about.

:)

Ако може и за мене еден инвaјт код.

ако може и за мене,за ратио не е проблем ке сидуваме преку seedbox

иначе ако сакаш да ти помогнам во билдање на некој акаунт ,пиши слободно,за една нок ке изгураме 200-300 гига :)

otp2eq.jpg

Зошто неможам да се регистрирам ?!?!? зш ми пишува тоа горе ?!?! ОДГОВОР ПОБРЗО

Едит : Сите три требало да се штиклираат и готово... Поздрав и фала што рековте дека сега е достапна регистрација

па кликни долу тоа сите три,вака немаш години за да се регнеш :)

edit:арно чим си средил.

јас сум верен член на TorrentZ од поодамна. има се што ми треба

Jaс ќе замолам некој да ми пушти покана за Демоноид или некој друг приватен трекер и фала однапред:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom