- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
And I'm alone again...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти работи мрежата Torchlight 2 kajgana?
e шо правопис еботе пишува кајгана мрежапази на правопис се е со мали букви у името...
ај пробај креирајe шо правопис еботе пишува кајгана мрежа
ајде креирам.e шо правопис еботе пишува кајгана мрежа
--- надополнето: 26 септември 2012 во 00:26 ---
ај пробај креирај
И Европа и политика сега ќе мешаме ,глупости... Мојата поента е дека толку многу критика, без никакво образложение (освен дека кликал на чудовишта кој на секој 20 минути станувале малку потешки и му здосадило) некако многу глупаво делува. Со тоа што велиш дека и за Д3 немал позитивни мислења, тогаш може да се заклучи дека типов не треба да дава мислења за жанр на игри кој не се за него. Нека се држи до другите... Ќе разберам некој овде на форум , или фб,јутуб да остави таков коментар, но на сајт кој гејмери го читаат и бараат нешто ново и интересно, НЕ. Дава погрешна слика. Секој кој ја играл Torchlight2 има позитивни впечатоци освен "експертот". Како и да е Berserker lvl 40 преку 20 часа плеј тајм , не ме остава играва да спијамБрат, ти уште повеќе хејташ. Со ваков хејт не влегуваме во Европа, нема да имаме поголема играчка култура ниту подобри игри.
Мојот „хејт“, кхм кхм, е целосно добронамерен. Неговата цел е „приближување кон Европа“. Ти можеш да останеш тврдоглав и да отфрлаш туѓи мислења, а можеш и колку толку да ги имаш во предвид. Изборот е твој. Исто, твој е изборот дали ќе ја сакаш играта или нема да ја сакаш.
Еее и никој не ти гарантира дека таа рецензијата од Писи Гејмер не е платена.
Idiots guide to using tunngle:може некој да ми објасни за ова тунгле во како да играме со другарможе и по пп ако не може тука.