Torchlight II

• Креатор на темата Креатор на темата statusQuO
  • Време на започнување Време на започнување
Idiots guide to using tunngle:

-Инсталираш тунгл.
-Рестарт.
-Регистрираш акаунт.
-Пушташ тунгл.
-Се логираш.
-Пушташ торчлајт.
-Стискаш плеј.
-Бираш лан.
-Креираш соба.
-Влага другар ти.
-Играте.
се мести нешто ехе пат ко на гарена или нема потреба..и зашто не се глеаме со другарот во соба?

Значи чекор по чекор објаснив, не знам шо не ти е јасно.
добро де објасни убаво вајда не ти е тешко:)пошто не го глеам другарот во собата што ја креирав..и откако ќе ја уклучам играта не си ја глеаме креираната игра.

добро де објасни убаво вајда не ти е тешко:)пошто не го глеам другарот во собата што ја креирав..и откако ќе ја уклучам играта не си ја глеаме креираната игра.
океј мислам знам шо е. очигледно морам и од ова подетално да објаснам, да се немало осет за снаоѓање на компјутер
после логирање на тунгл, лево во search пишуваш torchlight 2 и во десниот прозор бираш јавна соба, тоа го праи и другар ти, па после во играта креираш твоја соба и и даваш име и пасворд, па внатре влага другар ти

Начинот на користење на програмов е толку тривијален и пак луѓе не се снаоѓаат.

Незнам што е проблемов.Си влагам пример у Торчлајт 2 (10) и сеа има 10 креирано игри..Ја коа ќе креирам другаров не ме глеа,не ме чита ни коа ќе пишувам во соба.Исто и обратно.Коа ќе влезам кај некој ако сум ја таму он не може да влезе ниту јон ако влезе пред мене кај некој не може да се уклучам.Дали дека први лвл 2цата или незз што е проблемов.Ај ако може помош од овие што играле заедно претходно.Да не е боље во друга соба да креирам попразна?

Ај бе кој сака да играме?

јас сум за игра ама имам проблеми со тунгл на официјалната страна ми дава некој ерор не можам да ја симнам а не знам која е последната верзија да ја симнам од друга ...

Играта е одлична,забавна и динамична графиката е солидна ја многу малку ја играв имам Berserker 12 лвл али ја запоставив ептен заради Sleeping Dogs :D

јас сум за игра ама имам проблеми со тунгл на официјалната страна ми дава некој ерор не можам да ја симнам а не знам која е последната верзија да ја симнам од друга ...

се снајдов добро е сега го симнувам гледам онлајн си ако уште ти се игра да напраиме една...
Играта е одлична,забавна и динамична графиката е солидна ја многу малку ја играв имам Berserker 12 лвл али ја запоставив ептен заради Sleeping Dogs :D

Ако не ти е тешко дали ке можам да ја играм слипинг догс со сите „дузени“ на минимум со оваа конфигурација:

AMD Sempron(tm) 145 Processor 2.8Ghz
Ram 2.1gb
GeForce 210 1.0 gb 4.1 Pixel & Vertex Shader

Значи на последните левели толку ми здосади што последниот квест/бос го играв на 2-3 седнувања по 15 минути.
Anyway , ја завршив со берсекер на ветеран за 20 часа со ~50 deaths.

Приказна: 1/10
Графика : 7/10
Гејмплеј : 9/10

Time to play Borderlands 2 :D

Ако не ти е тешко дали ке можам да ја играм слипинг догс со сите „дузени“ на минимум со оваа конфигурација:

AMD Sempron(tm) 145 Processor 2.8Ghz
Ram 2.1gb
GeForce 210 1.0 gb 4.1 Pixel & Vertex Shader

Пробај си среќата другар
Код:
http://systemrequirementslab.com/cyri/

Пробај си среќата другар
Код:
http://systemrequirementslab.com/cyri/

не ја знам страната него на многу игри ми покажува дека не можам ни на мин да ги играм а ете ги инсталирам и се играат солидно skyrim се игра кај мене...

Друже симни си ја од Замунда торентот од Каталист и види дали ти ја фаќа така ти е најсигурно:D

Значи на последните левели толку ми здосади што последниот квест/бос го играв на 2-3 седнувања по 15 минути.
Anyway , ја завршив со берсекер на ветеран за 20 часа со ~50 deaths.

Приказна: 1/10
Графика : 7/10
Гејмплеј : 9/10

Time to play Borderlands 2 :D
Само шо во dungeon crawler-ите играта не завршува коа ќе го истепаш последниот бос... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom