Torchlight II

• Креатор на темата Креатор на темата statusQuO
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

1279052383758.jpg

А што викате да се збереме сите у Торчлајт 1 собата што е да креира некој со пасворд : кајгана и да играме
--- надополнето: 26 септември 2012 во 00:36 ---
Момци јас одам за 5 мин утре сум на школо ако играме да играме не можам да чекам :S

Брат, ти уште повеќе хејташ. Со ваков хејт не влегуваме во Европа, нема да имаме поголема играчка култура ниту подобри игри.

Мојот „хејт“, кхм кхм, е целосно добронамерен. Неговата цел е „приближување кон Европа“. Ти можеш да останеш тврдоглав и да отфрлаш туѓи мислења, а можеш и колку толку да ги имаш во предвид. Изборот е твој. Исто, твој е изборот дали ќе ја сакаш играта или нема да ја сакаш.

Еее и никој не ти гарантира дека таа рецензијата од Писи Гејмер не е платена.
И Европа и политика сега ќе мешаме ,глупости... Мојата поента е дека толку многу критика, без никакво образложение (освен дека кликал на чудовишта кој на секој 20 минути станувале малку потешки и му здосадило) некако многу глупаво делува. Со тоа што велиш дека и за Д3 немал позитивни мислења, тогаш може да се заклучи дека типов не треба да дава мислења за жанр на игри кој не се за него. Нека се држи до другите... Ќе разберам некој овде на форум , или фб,јутуб да остави таков коментар, но на сајт кој гејмери го читаат и бараат нешто ново и интересно, НЕ. Дава погрешна слика. Секој кој ја играл Torchlight2 има позитивни впечатоци освен "експертот". Како и да е Berserker lvl 40 преку 20 часа плеј тајм , не ме остава играва да спијам ;)

Дечки, продолжете со муабетиве преку приватни пораки (да, може со повеќе луѓе) или некој од многубројните програми за комуникација надвор од форумов :)

Кажете кога ќе сте слободни да напраеме една. Иначе 14 левел Берсеркер :) Нормал

може некој да ми објасни за ова тунгле во како да играме со другар:) може и по пп ако не може тука.

може некој да ми објасни за ова тунгле во како да играме со другар:) може и по пп ако не може тука.
Idiots guide to using tunngle:

-Инсталираш тунгл.
-Рестарт.
-Регистрираш акаунт.
-Пушташ тунгл.
-Се логираш.
-Пушташ торчлајт.
-Стискаш плеј.
-Бираш лан.
-Креираш соба.
-Влага другар ти.
-Играте.