Топло чоколадо

  • Креатор на темата Креатор на темата Babylove
  • Време на започнување Време на започнување
Уште само да не го правеа од кесичка пудинг, би било совршено.

:tv:
 
Уште само да не го правеа од кесичка пудинг, би било совршено.

:tv:

по кавфичите мислам дека го служат ова топло чоколадо и се згуснува многу затоа делува ко пудинг
Beutel-Ciobar_Zartbitter_internet.jpg
 
Обожавам топло чоколадо. Од секаков вид. Црно, бело, шарено, со рум...нема везе. Битно да е напревено и да има своја убавина и вкус....да има шмек.
П.С. Мала реклама за Бариста....имаат разновидни прекрасни топли чоколади. :)

Се согласувам најдобро топло чоколадо има во Бариста: Бамби, Сникерс, Париз ...се незаменливи.
 
по кавфичите мислам дека го служат ова топло чоколадо и се згуснува многу затоа делува ко пудинг
Beutel-Ciobar_Zartbitter_internet.jpg

Имав работено едно лето во Форца - Тафталиџе. Од искуство, бев зачуден првиот пат кога видов дека ставаме пудинг.. оној од 15 ден, загреана вода и млеко, лажиче.. и сркај. :icon_lol:
 
Најубаво ми е во Coffee Shop, Soravia.
Како го прават, со шлаг.. абе мераци. Ќе им побарам рецепт. :)
 
Дома е најубаво,кога ќе го направеш мн густо мммммммм
 
Јас последен пат кога правев дома од Elitte toplo cokolado воопшто не ми беше убаво не се згусна ни малку дури и млекото ми го разреди и си го испив како чоколадно млеко неубаво ..а инаку ми се допаѓа по кафичите што пијам посебно кога специјално за мене го направат (: дома ретко си правам...
 
Си пијам моментално и многу ми е кул.:toe:
 
Нашколо скоро секој ден топло чоколадо или чај од апаратите што се :)
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom