Top Eleven Be a Football Manager

• Креатор на темата Креатор на темата giuliano
  • Време на започнување Време на започнување
Јас неам купено ни еден играч така со преговарање, најдобро си е преку аукција, најчесто 2-3 токена трошам за солиден играч со 5 ѕвезди.

jas imam kupeno 2/3 taka od drugar pogolem level e toj ali gi zimam tie sto imaat specijalnost i plus dve pozicii barem da igra

Ако прифатат сите ќе потрошам 82 токени за тимот од соништата [emoji14]os: На сите понудени пратив понуда :D

Чуви си нешто и за наредна сезона :D

f78o67b.png

Најтешката лига до сега, конкуренција од прво до 12 место, бев принуден сите играчи да ги купам со шест ѕвездички за да си обезбедам барем ЛШ.

Јас ги додавам за пријател оние кои се појаки од мене и кога имаат утакмица навивам спроти нив. Колку да имам шанси за ЛШ.

Јас ги додавам за пријател оние кои се појаки од мене и кога имаат утакмица навивам спроти нив. Колку да имам шанси за ЛШ.
Постојано ме додаваат мене кога сум во лига со Сингапурци, Малезијци и слични гуштери. Уште мислат дека е интересна таа финта.

Па може да ги следите кога ќе идете на fixtures. Нема потреба од додавање за пријател. Така само е можно после две сезони пак да се погодите во иста лига.

Најтешката лига до сега, конкуренција од прво до 12 место, бев принуден сите играчи да ги купам со шест ѕвездички за да си обезбедам барем ЛШ.

Нејќам да те разочарувам, ама ако во 7-8 ниво не успеваш земеш титула или барем runner-up, веројатноста да ја земеш на 20+ ниво е скоро 0.

Нејќам да те разочарувам, ама ако во 7-8 ниво не успеваш земеш титула или барем runner-up, веројатноста да ја земеш на 20+ ниво е скоро 0.
Штета не можам да ти покажам статистика од останатите тимови, сите беа над 50 просек,само мојот 48 и пак се изборив во топ 4. Претходно се живо и диво освојував, но оваа сезона многу тешка испадна.

Штета не можам да ти покажам статистика од останатите тимови, сите беа над 50 просек,само мојот 48 и пак се изборив во топ 4. Претходно се живо и диво освојував, но оваа сезона многу тешка испадна.

Групите се формираат според некој алгоритам кој одбира тимови со сличен просек. Затоа јас пробувам финти да си го намалам просекот на целиот roster, а сепак да имам добра стартна 11-ка. Пример ги чувам тие што ми ги дава гага како подмладок со многу низок просек се додека не се формира групата, а после ги продавам пошто-зашто. Исто така купувам јаки играчи откако ќе се формира групата.

Мене резервите ми се катастрофа, голманот уште ми е 24 преку сила(поради тренинзите) инаку од прва лига не ми е сменет. Да ги мавнам резервите ќе имам добар просек. Така оставам место за потценување од ,,појаките''

Просечна возраст на стартните 11 ми е 25.3 години. Кога се замарав порано ми беше 22.8 на цел тим со 17-18 играчи, сите од академија.

ggnore.png

Го играм ова многу оддамна, на стариот профил бев 18то ниво ама го деактивирав профилот, после толку играње стигнав до 26 то ниво. Не сум знаел само дека има тема....

Еве ми го тимчето, може 3-4 сезони го имам.... се изнервирав еднаш ми отиднаа може 30-40 токени за играч и не го земав а ме фати инает, и од тогаш реков не купуем играчи, само ако начекам некои.

Untitled.png

Прошлата завршив 2ри, со -2 бода од првиот... сезонава ќе мора да мењавам доста играчи пошто ми стигнаа до 30 год.

Ееее
Јас ја играм може веке 5 години.
Една цела година скоро воопшто не ја замарав, само отворав секој ден и добивав токени направив околу 300 и земав многу пари од банката и составив дрим тим и 5 сезони по ред освојувам лига ЛШ идам бар до полуфинале и куп далеку стигнувам. Само малце потешко ми оди со продавање на играчи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom