Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Постојано ме додаваат мене кога сум во лига со Сингапурци, Малезијци и слични гуштери. Уште мислат дека е интересна таа финта.Јас ги додавам за пријател оние кои се појаки од мене и кога имаат утакмица навивам спроти нив. Колку да имам шанси за ЛШ.
Најтешката лига до сега, конкуренција од прво до 12 место, бев принуден сите играчи да ги купам со шест ѕвездички за да си обезбедам барем ЛШ.
Штета не можам да ти покажам статистика од останатите тимови, сите беа над 50 просек,само мојот 48 и пак се изборив во топ 4. Претходно се живо и диво освојував, но оваа сезона многу тешка испадна.Нејќам да те разочарувам, ама ако во 7-8 ниво не успеваш земеш титула или барем runner-up, веројатноста да ја земеш на 20+ ниво е скоро 0.
Штета не можам да ти покажам статистика од останатите тимови, сите беа над 50 просек,само мојот 48 и пак се изборив во топ 4. Претходно се живо и диво освојував, но оваа сезона многу тешка испадна.