Топ 3 Најдосадни Форумџии

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас како наинтересен член на овој форум уште неколку форуми во македонија и пошироко во светот и пошироо и со моето долгогодишно искуство, неможам да издвојам најдосадни 3 членови пошто не ги ни читам

Овој па, овој па... :tapp:
Не си жив ако не треснеш некоја глупост секој ден.

Никако не ми е јасно што постојано го навредувате човекот, кога он никого не вреѓа!?, дури ете би можела да го издвојам како најсимпатичниот член на форумот. Си има човекот сопствен свет, во кој (од тоа што досега сум прочитала од него) воопшто не се замара со никој од вас.
Ако он од наивноста негова пишува глупости (со кои никому не штети), овие другите од преголемата мудрост цело време само серат.(n)

Мора да го банирате кајзер оти ќе ги претепа сите членови,ќе им ги искрши на сите рацете што ќе нема кој да пишува на форумот ќе пропаднете ! АПЕЛ ОД СЕЛАНИТЕ ДО СЕМОЌНИОТ

Купи пуканки и чекај Сатори и индиго чајлд да се спукаат... ;)
Не. Индиго Чајлд ќе го лајкне постот на Сатори, и после на профил ќе и` остави <3нце.
Имаш муда на собиранка да ми повториш дека сум ваков или онаков?
Јас, Меги4ето, не љубам собиранки, но би дошла на некоја каде ќе присуствуваш ти само да пробам да докажам дека една девојка има поголеми муда* од тебе, зашто ти не покажа ништо мудесто во темава. Да се дообјаснам, слабо го читам форумот, тебе не сум ти дала шанса и сум прескокнувала твои постови, но тука правиш да ни се кака од тебе.

Also, прпл пума би си лајкнувала сама постови, доколку постои таква опција.
*разговорно

Мора да го банирате кајзер оти ќе ги претепа сите членови,ќе им ги искрши на сите рацете што ќе нема кој да пишува на форумот ќе пропаднете ! АПЕЛ ОД СЕЛАНИТЕ ДО СЕМОЌНИОТ
Остави ги нека си фантазираат и двајцата ,важно имаат голема фантазија .

Абе кога ќе има некоја интелектуална тема за вистиски препукувања и дебати никаде никој нема ама кога ќе има теми со трачарење и дигање на его е тогаш 100 страни во 3 дена ( можеби и повеќе). Мене лично најдосадни ми се типчињата кои специјално влегуваат и пишат на теми само да билдаат мислења, најверојатно ќе им сменат нешто во животот, член од јуни 2011, 2500 мислења, АМАН БЕ КАЈ БЕШЕ ТИ ДОСЕГА. А конкретно до пред 10 минути немав топ 3, ама по читањето на 200 мислења на темава имам неколку идоли и ќе продолжам да ги следам само за да се доубедам какви имбецили постојат на форумот.

Не. Индиго Чајлд ќе го лајкне постот на Сатори, и после на профил ќе и` остави <3нце.

Јас, Меги4ето, не љубам собиранки, но би дошла на некоја каде ќе присуствуваш ти само да пробам да докажам дека една девојка има поголеми муда* од тебе, зашто ти не покажа ништо мудесто во темава. Да се дообјаснам, слабо го читам форумот, тебе не сум ти дала шанса и сум прескокнувала твои постови, но тука правиш да ни се кака од тебе.

Also, прпл пума би си лајкнувала сама постови, доколу постои таква опција.
*разговорно

Ете сеа ќе можете да оговарате без мене, какајте и мочкајте колку ви душа сака темата и онака е за тоа отворена.

Од мене не очекувај мудесто на тема каде 95% машки се заебаваат и трачаат, губам инспирација.

Лека ноќ.

Ја знам зашто. Пошто не си искочил од Фан клуб Вардар како на форумов така и у живо и премногу се комплицирани за тебе анализите на различни спортски теми наслови во повеќето спортови. Искуство и капацитет што ги немаш.
ПС. Додека сме кај спортот, ги мразам оние што не излегле од неколку теми низ фан клубови и кои мислат дека се одлични познавачи ако секојдневно пишат по 7-8 чет мислења низ истите теми.
Троловите ќе ги прескокнам.
Твое мислење. :) Не планирам да те разубедувам у спротивното ко ти што проба. :)

п.с Некој ептен сериозно го сваќа форумов излеа, па од 14 страни 15 се разубедувања меѓу посочени членови во нечив пост :pos:

1.Dardan-ia подосаден човек немам читано :) Последно го читав во темата за ЈСП и делот "фатиле две Македонки без карти а сите албанци имале карта" го спомна 50 пати,сите постови му се едно исто без никакви факти и аргументи само меле и меле ко бунар без дно.
2.fmi немам ни зборови као да го опишам можеби требаше да иде на прво место :)
3.Kaiser од него вкупно имам прочитано 10 постови и сите наредни ми беа прескокнувани.
4.Како за крај ќе ги сместам сите што чкрабаат на latinica,овие постови не ги ни читам :) :)

lozGr_GIF_Collection_of_someone_eating_popcorn-s360x240-181194-580.gif

Also, прпл пума би си лајкнувала сама постови, доколку постои таква опција.
*разговорно

Ете и тебе, да не дискриминирам :)

Сум те малтретирала нели :pos:
Леле комплекси лечење, бравос, убаво е да ме паметиш. Ќе продолжам да те читам ич немој да се секираш, за 5 години пак „потсети“ ме кој си :pos:

Не те паметам, ниту некогаш те читам. Те приметувам единствено кога го споменуваш моето име од страна, бидејќи во дискусии си секогаш како дух- небитен, без поента, без познавање и без научна поткованост. Јас те разбирам дека ова ти е единствениот начин да привлечеш внимание и ти посакувам и во иднина да скокаш од страна.
Остани ми поздравен.

слушај ку*ко моите коментари се поткрепени со многу прочитани книги, искуства и знаење. Се што сум пишал било за нешто што е на мој терен искусено и на најдобар начин со најдобра намера пишано.
За разлика од твоите површински размислувања, и теми каде што ги лечиш ТВОИТЕ комплекси, каде што многу добро сите ние ги приметуваме.
Таквите ко тебе во винстински живот се губат покрај мене, и не можат да го привлечат моето внимание.

затоа немој многу да си придаваш значење и да го искористуваш моето трпение со твоите гомнарски муабети дека јас не чинам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom