O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас како наинтересен член на овој форум уште неколку форуми во македонија и пошироко во светот и пошироо и со моето долгогодишно искуство, неможам да издвојам најдосадни 3 членови пошто не ги ни читам
Овој па, овој па...
Не си жив ако не треснеш некоја глупост секој ден.
Не. Индиго Чајлд ќе го лајкне постот на Сатори, и после на профил ќе и` остави <3нце.Купи пуканки и чекај Сатори и индиго чајлд да се спукаат...![]()
Јас, Меги4ето, не љубам собиранки, но би дошла на некоја каде ќе присуствуваш ти само да пробам да докажам дека една девојка има поголеми муда* од тебе, зашто ти не покажа ништо мудесто во темава. Да се дообјаснам, слабо го читам форумот, тебе не сум ти дала шанса и сум прескокнувала твои постови, но тука правиш да ни се кака од тебе.Имаш муда на собиранка да ми повториш дека сум ваков или онаков?
Остави ги нека си фантазираат и двајцата ,важно имаат голема фантазија .Мора да го банирате кајзер оти ќе ги претепа сите членови,ќе им ги искрши на сите рацете што ќе нема кој да пишува на форумот ќе пропаднете ! АПЕЛ ОД СЕЛАНИТЕ ДО СЕМОЌНИОТ
Не. Индиго Чајлд ќе го лајкне постот на Сатори, и после на профил ќе и` остави <3нце.
Јас, Меги4ето, не љубам собиранки, но би дошла на некоја каде ќе присуствуваш ти само да пробам да докажам дека една девојка има поголеми муда* од тебе, зашто ти не покажа ништо мудесто во темава. Да се дообјаснам, слабо го читам форумот, тебе не сум ти дала шанса и сум прескокнувала твои постови, но тука правиш да ни се кака од тебе.
Also, прпл пума би си лајкнувала сама постови, доколу постои таква опција.
*разговорно
Твое мислење.Ја знам зашто. Пошто не си искочил од Фан клуб Вардар како на форумов така и у живо и премногу се комплицирани за тебе анализите на различни спортски теми наслови во повеќето спортови. Искуство и капацитет што ги немаш.
ПС. Додека сме кај спортот, ги мразам оние што не излегле од неколку теми низ фан клубови и кои мислат дека се одлични познавачи ако секојдневно пишат по 7-8 чет мислења низ истите теми.
Троловите ќе ги прескокнам.
Не. Индиго Чајлд ќе го лајкне постот на Сатори, и после на профил ќе и` остави <3нце.
Јас, Меги4ето, не љубам собиранки, но би дошла на некоја каде ќе присуствуваш ти само да пробам да докажам дека една девојка има поголеми муда* од тебе, зашто ти не покажа ништо мудесто во темава. Да се дообјаснам, слабо го читам форумот, тебе не сум ти дала шанса и сум прескокнувала твои постови, но тука правиш да ни се кака од тебе.
Also, прпл пума би си лајкнувала сама постови, доколку постои таква опција.
*разговорно
Сум те малтретирала нели
Леле комплекси лечење, бравос, убаво е да ме паметиш. Ќе продолжам да те читам ич немој да се секираш, за 5 години пак „потсети“ ме кој си![]()
Не те паметам, ниту некогаш те читам. Те приметувам единствено кога го споменуваш моето име од страна, бидејќи во дискусии си секогаш како дух- небитен, без поента, без познавање и без научна поткованост. Јас те разбирам дека ова ти е единствениот начин да привлечеш внимание и ти посакувам и во иднина да скокаш од страна.
Остани ми поздравен.