С
Сатори
Гостин
1.Тинуле
2.indigo child
3.theTinule
2.indigo child
3.theTinule
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви трачеви и лечења на фрустрации? Малку детско размислување зар не?
Темата е најдосадни форумџии, не мора некој да те мрази или да е љубоморен за да те наведе на неговата листа. Затоа не знам зошто толку се возбуди и зошто воопшто мислиш дека некој всушност е преокуиран со тебе. Ова е јавен форум, секој може да ги прочита твоите мислења и негово е дали ќе му се допаднат или не. Со тоа, секој има право да го искаже своето мислење за твоите постови. Едноставно. Не значи дека те провоцира или бара конфронтација, можеби стварно си досаден.
П.С. За цитираното. Немам налетано на твоите мислења, ако имам не се сеќавам, ама не си помислил дека вакво силеџиско однесување на виртуелен простор (internet tough guy е терминот) е една од причините зошто те нарекле досаден? Ете, размисли за тоа...
А темава стана премногу сериозна за ЧДА, се плашам ќе ја заклучат. Штета, одлична тема... Навистина припаѓа на подфорумот СЕИР и игри.
Jokin, duude, ЧДА е ова, опушти се малку.Се повлекувам, опасна е работава.Пс. Гаде зашто ти се плеткаш?
Што се однесува до постот на Виндфакер, напиша дека мисли дека си супер дечко во живо. Само мислењата ти се досадни... A ти си знаеш за силеџиското однесување на интернет форум спрема тотални анонимуси, и ти си знаеш дали тоа ќе придонесе кон намалување на заебанциите или ќе го има спротивниот ефект (како што гледам).Темата и е отворена за лечење фрустрации и требаше одамна да се затвори а јас секако нема многу да ја жалам.
Што се однесува до постот на Виндфакер, напиша дека мисли дека си супер дечко во живо. Само мислењата ти се досадни... A ти си знаеш за силеџиското однесување на интернет форум спрема тотални анонимуси, и ти си знаеш дали тоа ќе придонесе кон намалување на заебанциите или ќе го има спротивниот ефект (како што гледам).
Да не ја труеме темата повеќе, сепак отворена е во ЧДА. Купи пуканки и чекај Сатори и индиго чајлд да се спукаат...![]()
јас како наинтересен член на овој форум уште неколку форуми во македонија и пошироко во светот и пошироо и со моето долгогодишно искуство, неможам да издвојам најдосадни 3 членови пошто не ги ни читам има 2-3 женски они ми работат на средување на профилип о форуми пошто јас сум многу читан на сите форуми кој ги посетувам и некогаш тие 2- женски имаат секс со мене за да добијат покачување
А овај пост ти го напиша секретарката за да добие покачување! ПРИЗНАЈ!!!
(Ама кога ќе размислиш секретарката ќе признае, така да...) ASISTANTCEPTION!
они ми се јавуваат по телефоно јас им кажува што да напишат и имам уште други 2-3 женски што ми проверуваат дали напишале другирте 2-3 женски тоа што треба..
пс. и со нив имам секс исто
Ама досаден стануваш...Трпев јас доста додека не ми пукна филм, доста беше финоќа од моја страна.
Може он е тотален анонимус ама јас не сум и тука е разликата, ме знаат луѓе и не ми е кеиф некој да ме ЗАЕБАВА.
Кој ѓавол ме чепкате, не ме спомнувајте, не ме вреѓајте, не ме цитирајте ради заебанција и нема да имаме проблеми.
Баш напротив ефектот е добар зашто да ќутев, досеа некои на глава ќе ми се качеа.
Темата нема да биде труена кога некои мажиња еднаш за стално ќе ме симнат од фокус пошо јас прв со никој се неам закачкано ниту имам намера.