Топ 3 Најдосадни Форумџии

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Почитувам консеквентно јадење гомна, кој ми јаде на форум да има муда и во живо да ги папа ама немаат :sneaky:.

Идам сеа да гледам кик бокс а вие продужите со трачање :icon_lol:.
И ти многу опасен бе... :D

Темава е за провоцирање, расправање , и слични глупости како членов над мене, провоцира и подло се смее ...
Печена е за во канта....

Темава е за провоцирање, расправање , и слични глупости како членов над мене, провоцира и подло се смее ...
Печена е за во канта....
Само треба да се избришат офтопиците и топ си е. Јас уште мислам btw. Голема била листава за само 3ца да одвојам.

Кој не ме стави мене е педер! :sneaky:

Верувам дека со овој досаден пост на досадата од најдосадните досади, ќе ви здосадам.

на Мисирков и ти и леандра можете вода да му носите

Абе ти вечито се мешаш од страна, неповикан, со небитни постови, речиси и никој не те приметил на форумов... магаре да не ти претходниот ник?
--- надополнето: Oct 29, 2011 3:43 PM ---
Прво да кажам дека сум среќен што ме нема у листата на Леандра :icon_lol: о јеаааааа

Ти си се освен досаден бе љубави :icon_lol:

Не ни знаев дека постоиш пред да се испозанесеш, не си ласкај и не се прај многу мангуп.

Ти си од тие што со убаво не се разбираат па мораш да бидеш груб да те сфатат.

Квази сарказмот ти е идиотски ама ти тоа и сам си свесен.

Ти реков дека сум тип што не трпи заебанции и вреѓања на негов рачун ама не ти се чуе изгледа, треба ли да ошамарам некого за да престанете да ми се чаталите и вреѓате на ФОРУМ?

Имаш муда на собиранка да ми повториш дека сум ваков или онаков?

НЕМАШ, ај со здравје ОДЈЕБИ.

Другар, не се нервирај толку.
Ако јас треба да ,мавам шамари, кај ќе ми биде крајот?
Во реалниот живот немаш фаци со кои нон стоп се конфронтираш, зошто кругот на пријатели ти е сочинет од луѓе кои повеќе или помалку се слични на тебе.
Е сега, ова е форум... имаме невини до брак, имаме промискуитетни. Имаме средина... се има.
Ако не, фронт да направиме???

Другар, не се нервирај толку.
Ако јас треба да ,мавам шамари, кај ќе ми биде крајот?
Во реалниот живот немаш фаци со кои нон стоп се конфронтираш, зошто кругот на пријатели ти е сочинет од луѓе кои повеќе или помалку се слични на тебе.
Е сега, ова е форум... имаме невини до брак, имаме промискуитетни. Имаме средина... се има.
Ако не, фронт да направиме???

Јас воопшто не сум нервозен ама ако вие ко женски морате да трпите да ве нарекуваат курви, инфериорни, глупи, вакви или онакви и ради што сте физички послаби и често покултурни сакале или нејќеле преќутувате некој да ве вреѓа, ЈАС НЕ МОРАМ.

Кој ме чепка или ќе се повлече или ќе го папа, па сеа ко воли нек изволи.

Знаеш дека мрзам гомнојадци сум ти кажал 100 пати ама не им иде умот, а не сфаќаат дека погрешен заебаваат.

Не ме убедувај да се смирам, смирен сум ама нема да дозволам некој да ми се прај мангуп на форум (а во живо пиче) ни сега ни никогаш.

Абе ти вечито се мешаш од страна, неповикан, со небитни постови, речиси и никој не те приметил на форумов... магаре да не ти претходниот ник?

не се палам на комплименти, пробај на друг начин да ми се пушташ,
инаку NikolaRjk ми беше предходниот ник си се помешала

не се палам на комплименти, пробај на друг начин да ми се пушташ лигле :cool:
инаку NikolaRjk ми беше предходниот ник си се помешала

Не те паметам, ниту некогаш те читам. Те приметувам единствено кога го споменуваш моето име од страна, бидејќи во дискусии си секогаш како дух- небитен, без поента, без познавање и без научна поткованост. Јас те разбирам дека ова ти е единствениот начин да привлечеш внимание и ти посакувам и во иднина да скокаш од страна.
Остани ми поздравен.

Не те паметам, ниту некогаш те читам. Те приметувам единствено кога го споменуваш моето име од страна, бидејќи во дискусии си секогаш како дух- небитен, без поента, без познавање и без научна поткованост. Јас те разбирам дека ова ти е единствениот начин да привлечеш внимание и ти посакувам и во иднина да скокаш од страна.
Остани ми поздравен.

Типичен начин на реакција како и на секоја просечна девојка , истите муабети ми ги вртеше и пред 3 ,4 години.

и пак ќе речам благодарам за комплиментите (болдирано) знам дека ме сакаш и ќе продолжиш да ме читаш

mwa

Типичен начин на реакција како и на секоја просечна девојка :cool: истите муабети ми ги вртеше и пред 3 ,4 години хаха.

и пак ќе речам благодарам за комплиментите (болдирано) знам дека ме сакаш и ќе продолжиш да ме читаш

mwa

Сум те малтретирала нели :pos:
Леле комплекси лечење, бравос, убаво е да ме паметиш. Ќе продолжам да те читам ич немој да се секираш, за 5 години пак „потсети“ ме кој си :pos:

1.bodhidharma-Игорче, како што повеќето љубат да го викаат
знае многу работи
за транседенцијата
и многу пишува за тоа
ама стварно не му е до објаснување
а ти ако си глуп и нејќеш да знаеш
каде лежи тајната
тогаш не се замарај
ахахахаха
легни си. (трети јузер и многу постови потоа, bodhi ми е најдавеж лик на форум.)
:pos:
Само да појаснам нешто.
Трансценденција не е нешто што го знаеш.
Тоа е нешто што го правиш.
За другото мање више, не е битно....
Само незнам како може јас давеж да ти бидам а не сум те цитирал ни три пути :pos: ..........за 3 год.
Во интерес на темава не е лошо да се објасни зборот досаден.........го оставам ова на тие што би етикетирале некого со овој додаток.
Јас користам негова замена, а тој е пењушка или
на кумановски пењуга. Скратена верзија му е п'њ или
евентуално пањ(српски).
Тоа изгледа нешто како ова http://r2.bud01s06.c.bigcache.googl...al/28719187.jpg?redirect_counter=1&st=nx&ir=1

Јас воопшто не сум нервозен ама ако вие ко женски морате да трпите да ве нарекуваат курви, инфериорни, глупи, вакви или онакви и ради што сте физички послаби и често покултурни сакале или нејќеле преќутувате некој да ве вреѓа, ЈАС НЕ МОРАМ.

Кој ме чепка или ќе се повлече или ќе го папа, па сеа ко воли нек изволи.

Знаеш дека мрзам гомнојадци сум ти кажал 100 пати ама не им иде умот, а не сфаќаат дека погрешен заебаваат.

Не ме убедувај да се смирам, смирен сум ама нема да дозволам некој да ми се прај мангуп на форум (а во живо пиче) ни сега ни никогаш.
Те поддржувам во твојата реакција и имаш право. Лесно му е на секој скриен позади некое сликиче и име на форумов да навредува туѓи мислења и ставови, а во живо гарант е некое искомплексирано човече кое би бегало од сенката на оној по кого фрла дрва и камења.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom