Топ 3 Најдосадни Форумџии

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ц ц ц , не е за секој интернет. Дај отворете тема најубава форумџика,,,

442341_460s.jpg

Мило ми е што појасни.
И ете, видиш
не сум научил
дека се доживува
а не се дознава
оти сум дикел непросветлен.
ахахахаха
И искрено, досаден или п'њ, иста смрдеа е. ;)
Не ни можеше да научиш ;)
И не е иста смрдеа, тебе ти е затнат носот.
Си замишљаваш некои смрдеи, а не знаеш што е мирис.

П.С. Не се нервирај толку многу.
Kaжи што ти е мака, може има лек.
На овој начин не можам да ти помогнам.

Не ни можеше да научиш ;)
И не е иста смрдеа, тебе ти е затнат носот.
Си замишљаваш некои смрдеи, а не знаеш што е мирис.

П.С. Не се нервирај толку многу.
Kaжи што ти е мака, може има лек.
На овој начин не можам да ти помогнам.

Мене кажи ми дали има лек за твојата шизофреничност?
Вака, од една страна просераваш колку си ти отворена и духовно изградена личност, доживуваш нирвани преку блеење во монитор, а од друга страна спрдаш на тема за бисексуалност на жените, демек си ептен па нешто паметен.

До сега сите сфатиме што си, освен ти самиот.

Мене кажи ми дали има лек за твојата шизофреничност?
Вака, од една страна просераваш колку си ти отворена и духовно изградена личност, доживуваш нирвани преку блеење во монитор, а од друга страна спрдаш на тема за бисексуалност на жените, демек си ептен па нешто паметен.

До сега сите сфатиме што си, освен ти самиот.
Сите? :pos:
Ти и умоболните фаци(идиоти) на форумов ? :)
Далеку си ти од било какво спознавање!

Сите? :pos:
Ти и умоболните фаци(идиоти) на форумов ? :)
Далеку си ти од било какво спознавање!

у срце ме погоди :(
Кажи си сега што те наведе да дојдеш до заклучокот дека сум идиот. Убаво ти постирав што е идиот, од каде потекнува, која е смислата. Знам дека прочита.
Е, пошто сега знаеш што е идиот, дај сега кажи како стигна до тој заклучок, или си даде онака произволно мислење, кое се базира на некој твој шизофрен сон?
Јас можам да ти посочам од каде мислам дека патиш од синдром на поделена личност, ама не можеш ти да реплицираш исто, неукоста е многу пострашна од било која болест...

Леаааалееее....ќе се упукам....па уште на темава и анализи,реплики...контрареплики....ете заради тоа повеќето се досадни.

Ама годинава за најдосадна и најубиствено неинтелегентна наградата ја понесе .....тиру ри ру...ри ру ри ру...тиру ри ру
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
..
.

тадаааамм.....честитки Purple Puma:vozbud::vozbud::vozbud::cuc:

Леаааалееее....ќе се упукам....па уште на темава и анализи,реплики...контрареплики....ете заради тоа повеќето се досадни.

Ама годинава за најдосадна и најубиствено неинтелегентна наградата ја понесе .....тиру ри ру...ри ру ри ру...тиру ри ру

тадаааамм.....честитки Purple Puma:vozbud::vozbud::vozbud::cuc:

И тебе да те учам што е интелигенција, или знаеш и самиот ? :)

П.С. Тестовите на МЕНСА не се согласуваат со тебе, чисто информативно.

слушај ку*ко моите коментари се поткрепени со многу прочитани книги, искуства и знаење. Се што сум пишал било за нешто што е на мој терен искусено и на најдобар начин со најдобра намера пишано.
За разлика од твоите површински размислувања, и теми каде што ги лечиш ТВОИТЕ комплекси, каде што многу добро сите ние ги приметуваме.
Таквите ко тебе во винстински живот се губат покрај мене, и не можат да го привлечат моето внимание.

затоа немој многу да си придаваш значење и да го искористуваш моето трпение со твоите гомнарски муабети дека јас не чинам.
Воу твоето его беше повредено од девојка,па единствениот начин да и вратиш беше да ја наречеш кучка.Имај респект према било кој а не неавредувај со погрдни зборови,и мене ме нарече досаден па што треба ко мало дете да плачам и фрустрирано да реагирам,подобар си од тоа и во иднина почни од самиот себе па после сите други.Ако го прифаќаш советов супер ако не твој проблем.

Ај не сери и не се прај паметен и главен со ова сликиве ко господ за јајца да си го фатил, само си кажав кои ми се најдосадни форумџии ако не ти одговара тоа игнорирај го моето мислење а не да ме цитираш со глупости, не можев да се одлучам кој ми се тројцата најдосадни форумџии затоа што сите се од ФК Барселона, и пишав сите затоа што сите ми се такви. Милион вакви слични постови имаше слични на мојов и само ти баш за мојов пост се фати.. :tapp: Па и лајк уште му стискаат. :tapp:
Хахахах абе тебе навибачите на Барса изгледа некој голем комплекс ти имаат оставено.:pos: Ти го цитирав тебе пислењето пошо ги има многу, и пола форум по правило ти е досаден.
ПС Не се прам паметен а серам у ВЦ, а од кај знајш дкеа господ има јајаца?:)
Ај батка не се нервирај за глупости во иднина, ке ти смејат фановите на Барса не за друго:D

у срце ме погоди :(
Кажи си сега што те наведе да дојдеш до заклучокот дека сум идиот. Убаво ти постирав што е идиот, од каде потекнува, која е смислата. Знам дека прочита.
Е, пошто сега знаеш што е идиот, дај сега кажи како стигна до тој заклучок, или си даде онака произволно мислење, кое се базира на некој твој шизофрен сон?
Јас можам да ти посочам од каде мислам дека патиш од синдром на поделена личност, ама не можеш ти да реплицираш исто, неукоста е многу пострашна од било која болест...
:pos:
no comment

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom