Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барам стан, нека ми даде Бог пари, па сам да идам да барам да си купувам....да се помачам, да осетам потешкотии :facepalm:
untitled.JPG

alooooooo glup so ima da se lozam na tebe bolen se lozis na slatkar kako dete od 12-13 godini vo film zivees deka si kako nego heheheh ima poretardirano od toa bidi iskren i kazi si sam :D a toa sto staviv e komentarot na brat ti kako se lozat decata na slatkar ahahahahahahahahahahahahahha i aj ne me zamaraj te molam odi slusaj go slatkar

http://www.youtube.com/watch?v=IQ8RnLOJXCw

i videovo ti ew zakon za tvoe dobro dete porasni sramota e :)

Кантер Страјк + Still Dre = Мартин

ова професорка е или чистачка?
вакви мантилчиња кај нас чистачките носеа.
е сега не знам последниве години што се случува ама вакви знам дека чистачките носеа :eek:
Професорка

sfffff.JPG

jas da sum kako roditelite od ovaa da znam kolkui e glupa bi ja otkazal vo vesnik :P
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 23:46 ---
sfffff.JPG

jas da sum kako roditelite od ovaa da znam kolkui e glupa bi ja otkazal vo vesnik :P

Прегледај го приврзокот 52620

Овој статус е пародија на статусите од типот "Мајка му на Перо умре од рак.Ако ти е жал за мајка му на Перо стави го ова на статус па нека цркне ракот"

Јас да сум родител на оваа би си се почастил што сум си ја огледал ќерка ми добро :P
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 19:02 ---
Едно од поретардираните
522394_10151078791941685_1887449364_n.jpg

--- надополнето: 16 ноември 2012 во 19:16 ---
418712_413809255344695_13212888_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom