Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј не се заебавај со ова, никад нема да заборавам, во средно одев со автобус 13ка, и сега, во Автокоманда, кај Алкалоид се наоѓа станицата Селодром :D Тука се качуваа сите од селава накај Илинден, па имаше доста интересни ситуации.
Едно сабајле, 7 саат, 2 цури разгракани, и еднава и се фали на другава ,,Трпе (не знам како се викаше, за дечко и збореше) купи нов трактор, вчера дојде и ме собра од дома, да видиш Трајанка (некоја си) како ме гледаше, на, нека и, нека пукне од љубомора, сега дечко ми е најголем фраер.,,

А до мене седеше дечко ми, и таков кај и да е ќе пукне од смеење, и јас му викам ,,ништо бачко, ти не си фраер немаш трактор, не бива вака работава,, .

Тука така сме се изнасмеале, што за малце ќе не потепаа цуриве :) :) :)

Селски фраерлук, не се заебавај ;)

А чекај пак јас да ти одговорам малку за тракторите па може и нема да се смееш толку многу. Прва година средно со мене почнува да учи и едно дете од околниве села. И оние најградските исто почнуваат да го заебаваат овци имаш ли трактор имаш ли и слично. Овој само си вика имам. И така подобро се запознаваме одам јас кај него и има што да видам тракторот со клима телевизор дисплеј за километража триста работи во него и најбитната ствар цената му е само околу 80 000 евра. Или во превод повеќе од едно ново бмв x6. Ама битно му се смеевме за тракторот.

Од селата накај Илинден, може било Малино, Мралино, Којкуртизнамкоино, итн.

Мислам дека со Ј се пишуваше....КојкуртизнамкоЈино. Можеби грешам, не сум сигурен:unsure:

Пичковац е си бил таму:D

Иди лечи се бе....ахахахаха:ROFLMAO:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 23:08 ---
А чекај пак јас да ти одговорам малку за тракторите па може и нема да се смееш толку многу. Прва година средно со мене почнува да учи и едно дете од околниве села. И оние најградските исто почнуваат да го заебаваат овци имаш ли трактор имаш ли и слично. Овој само си вика имам. И така подобро се запознаваме одам јас кај него и има што да видам тракторот со клима телевизор дисплеј за километража триста работи во него и најбитната ствар цената му е само околу 80 000 евра. Или во превод повеќе од едно ново бмв x6. Ама битно му се смеевме за тракторот.

Летаме ептен надвор од тема ама целиот муабет е демек ние, Скопјани, граЏани.....а немаме пари за автобуска карта до школо па се шверцаме како мисири некои...и излагаме во центар со мизерен износ во џеб, па за да ушпараш пиеш степ и вино (ептен офф топик, се извинувам)

Голем процент од таквите (надвор од Ск да ги наречам) што учеа со мене беа и повеќе од солидно ситуирани....а исмевани од граЏаниве.

Ми требаше 20 секунди за да скопчам дека "коњ" не си го искористил како метафора...

не знам дали :unsure: или :pos:
Коњух:LOL:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 23:13 ---
Ми требаше 20 секунди за да скопчам дека "коњ" не си го искористил како метафора...

не знам дали :unsure: или :pos:
Кој бил знае:cool: села у паланку брее каква метафора:D

ќерка на докторка..
па и на профил и е сликата :tapp:
ilj3o5.png

ќерка на докторка..
па и на профил и е сликата :tapp:
ilj3o5.png
да беше на плажа на + 20 степени че ја сватев ама ја пуштила грејаката ги соблекла пантолоните за да се слика по гајчи.....фак лоџик

Абе арно, од село е човекот, нормално да има трактор. И комбајн ебаго.
Друг беше муабетов, еднава и се курчи на другава, каков трактор возел дечко и, и пази, ја собрал од дома со тракторот, а комшиката и пукнала од љубомора.
Е на ваков селски фраерлук, не можеш а да не се изнасмееш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom