Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
МОЛИМ ТЕ ПРИПАЗИ СО КОМЕНТАРИТЕ ?? WTF ?? А ЌЕРКА И ГО ИЗВАДИЛА ГАЗОТ НА 14 ГОДИНИ СО ПРОВОКАТИВЕН ОПИС НА СЛИКАТА, А МАЈКА И ВИКА ДА СЕ ПРИПАЗЕЛО НА РЕЧНИКОТ ??
Ууупс дури сеа гледам која и е мајка.. ЧЕЛИКОТ СЕ КАЛИ ДОДЕКА Е МАЛА, А ? ОДМА ЌЕ ЈА ФРЛИ ВО БИЗНИСОТ МАЈКА И..
БРАВООО

хахаха леле колку сум благодарен што не сум во роднинска врска во Хелена Роза еј.... :cuc:

МОЛИМ ТЕ ПРИПАЗИ СО КОМЕНТАРИТЕ ?? WTF ?? А ЌЕРКА И ГО ИЗВАДИЛА ГАЗОТ НА 14 ГОДИНИ СО ПРОВОКАТИВЕН ОПИС НА СЛИКАТА, А МАЈКА И ВИКА ДА СЕ ПРИПАЗЕЛО НА РЕЧНИКОТ ??
Ууупс дури сеа гледам која и е мајка.. ЧЕЛИКОТ СЕ КАЛИ ДОДЕКА Е МАЛА, А ? ОДМА ЌЕ ЈА ФРЛИ ВО БИЗНИСОТ МАЈКА И..
БРАВООО
A istata taa bese lapana od striptizer pred kerka i za vreme na nejziniot rodenden(neznam koj i e po red bidejki ja pukna 30 kata odamna )......kakov eban partal e ovaa Helena Roza nemate pojma !

хахаха леле колку сум благодарен што не сум во роднинска врска во Хелена Роза еј.... :cuc:

Каква слика има ставено Хелена на facebook...
539763_10151093304681803_591240339_n.jpg

Ретардираната страјкс аген
15eeog5.jpg

Ја мислев за ретардирана, ама кога ми го лајкна коментарот и уште искоментира со :P под него...

^ Ко ќе оди Кичево куќата ќе му ја запали. Ќе ја носи и куќата во Кичево? :eek:

^ Ко ќе оди Кичево куќата ќе му ја запали. Ќе ја носи и куќата во Кичево? :eek:
Хахаха, не знам. Уште се караат. Со црвен тепих ќе го пречекувал ко ќе дошол Кичево. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom