Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
МОЛИМ ТЕ ПРИПАЗИ СО КОМЕНТАРИТЕ ?? WTF ?? А ЌЕРКА И ГО ИЗВАДИЛА ГАЗОТ НА 14 ГОДИНИ СО ПРОВОКАТИВЕН ОПИС НА СЛИКАТА, А МАЈКА И ВИКА ДА СЕ ПРИПАЗЕЛО НА РЕЧНИКОТ ??
Ууупс дури сеа гледам која и е мајка.. ЧЕЛИКОТ СЕ КАЛИ ДОДЕКА Е МАЛА, А ? ОДМА ЌЕ ЈА ФРЛИ ВО БИЗНИСОТ МАЈКА И..
БРАВООО

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
хахаха леле колку сум благодарен што не сум во роднинска врска во Хелена Роза еј.... :cuc:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
МОЛИМ ТЕ ПРИПАЗИ СО КОМЕНТАРИТЕ ?? WTF ?? А ЌЕРКА И ГО ИЗВАДИЛА ГАЗОТ НА 14 ГОДИНИ СО ПРОВОКАТИВЕН ОПИС НА СЛИКАТА, А МАЈКА И ВИКА ДА СЕ ПРИПАЗЕЛО НА РЕЧНИКОТ ??
Ууупс дури сеа гледам која и е мајка.. ЧЕЛИКОТ СЕ КАЛИ ДОДЕКА Е МАЛА, А ? ОДМА ЌЕ ЈА ФРЛИ ВО БИЗНИСОТ МАЈКА И..
БРАВООО
A istata taa bese lapana od striptizer pred kerka i za vreme na nejziniot rodenden(neznam koj i e po red bidejki ja pukna 30 kata odamna )......kakov eban partal e ovaa Helena Roza nemate pojma !

K

kalimer0

Гостин
Ретардираната страјкс аген

Ја мислев за ретардирана, ама кога ми го лајкна коментарот и уште искоментира со :P под него...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
^ Ко ќе оди Кичево куќата ќе му ја запали. Ќе ја носи и куќата во Кичево? :eek:

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
^ Ко ќе оди Кичево куќата ќе му ја запали. Ќе ја носи и куќата во Кичево? :eek:
Хахаха, не знам. Уште се караат. Со црвен тепих ќе го пречекувал ко ќе дошол Кичево. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom