Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе ми ги потекоја, напиши ми број во инбооокккс, колку шо ќе биди бројот толку пати ќе ти го начукам...аман :facepalm:
Ах, mainstream се тие кај нас. Сеа замислуваат броеви па им погаѓаат, па има некои лајк ако ја најдеш таа и таа буква :eek:. A и напнаа со ваквиве статуси, некои ќе се бацувале, некои ќе глеале огномет, други ќе пукале петарди .. е батево ќе пишело прв статус.
There's no hope for them.

Y7vIK.png

Ах, mainstream се тие кај нас. Сеа замислуваат броеви па им погаѓаат, па има некои лајк ако ја најдеш таа и таа буква :eek:. A и напнаа со ваквиве статуси, некои ќе се бацувале, некои ќе глеале огномет, други ќе пукале петарди .. е батево ќе пишело прв статус.
There's no hope for them.

Y7vIK.png
Па овие се болни братче, си седат дома и не си честитат со домашните туку седат пред пц, на фб и чекат 00:00 и пишуват статус....:(

Па овие се болни братче, си седат дома и не си честитат со домашните туку седат пред пц, на фб и чекат 00:00 и пишуват статус....:(

Лани за нова година имаше една страна смеење и солзи или така нешто, имаја објавувано еден тон песни на нова година па се фалеа рекорди срушиле, ебати поентата нова година славење на фејсбук и цела ноќ објавување линкови од јутуб...

^ Таткото. :D
Иначе батево лошо ги фатил, или левата и е помала од десната ? :LOL:

Децава ептен забегаа со фејсбуков. Порано да ја фатиш за газ беше успех, денес голи се сликаат за лајкови. Отиде се у три.. лепе... :tapp:

Кате
Можи ти си татина принцеза..ама јас сум мамина ХУЛИГАНКА ;) xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom