Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Иначе ми ги потекоја, напиши ми број во инбооокккс, колку шо ќе биди бројот толку пати ќе ти го начукам...аман :facepalm:
Ах, mainstream се тие кај нас. Сеа замислуваат броеви па им погаѓаат, па има некои лајк ако ја најдеш таа и таа буква :eek:. A и напнаа со ваквиве статуси, некои ќе се бацувале, некои ќе глеале огномет, други ќе пукале петарди .. е батево ќе пишело прв статус.
There's no hope for them.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ах, mainstream се тие кај нас. Сеа замислуваат броеви па им погаѓаат, па има некои лајк ако ја најдеш таа и таа буква :eek:. A и напнаа со ваквиве статуси, некои ќе се бацувале, некои ќе глеале огномет, други ќе пукале петарди .. е батево ќе пишело прв статус.
There's no hope for them.

Па овие се болни братче, си седат дома и не си честитат со домашните туку седат пред пц, на фб и чекат 00:00 и пишуват статус....:(

V

Vollstandig

Гостин
Па овие се болни братче, си седат дома и не си честитат со домашните туку седат пред пц, на фб и чекат 00:00 и пишуват статус....:(
Лани за нова година имаше една страна смеење и солзи или така нешто, имаја објавувано еден тон песни на нова година па се фалеа рекорди срушиле, ебати поентата нова година славење на фејсбук и цела ноќ објавување линкови од јутуб...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
^ Таткото. :D
Иначе батево лошо ги фатил, или левата и е помала од десната ? :LOL:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke