Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пеер...
Типката (мајката) има две ќерки: Јасна и Искра. Ова е на профилот на Јасна, ама за другата ќерка да не и биде љубоморна, и пишува дека и неа ја сака.

Како може да не сфаќате... :pos:

абе сфатив дека се мајка и ќерка само не сфаќам шо значи тоа реченицата: ИСКРЕ ГО САКАМ МОЕТО БАЛТИ ???? или како и да е напишана. тоа последното БАЛТИ или што пишува јас не разбирам или не гледам шо се случува :toe:

абе сфатив дека се мајка и ќерка само не сфаќам шо значи тоа реченицата: ИСКРЕ ГО САКАМ МОЕТО БАЛТИ ???? или како и да е напишана. тоа последното БАЛТИ или што пишува јас не разбирам или не гледам шо се случува :toe:

Ни ја не го сфаќам, али се однесува на постарата ќерка... најверојатно. Дека ги сака и двете подеднакво.

Незнам, се изолирав од шмизловската филозофија. Не им ги знам новите изрази.

Ни ја не го сфаќам, али се однесува на постарата ќерка... најверојатно. Дека ги сака и двете подеднакво.

Незнам, се изолирав од шмизловската филозофија. Не им ги знам новите изрази.

абе пак и ние сме се замислиле што пишувало. отерај ги у 3 лепе :pipi:
ти е гајле

Ова со мајката/ќерката е претеризам невиден. Па и тие стари вргули, кој кур го бараат на Фејсбук? Ајде младите си наоѓаат некоја забава на ФБ, ама стариве? Ни го знае ни го познава, се приклучил во група за Слаткар. Кај отиде Светов бе??? :tapp:

Од кога почнаа да се пишуваат тука коментари за фотки? :)

untitl1267235027.jpg

Абе, фина е, и за паметна паметна е, само што не знам зошто глуми лудило и вака се понаша у последно време...

имав прилика на чат и пишав да ја поздрави мајка и зашто ме насмеа.. и ми пиша ОК .. и викам ОК немораше толку дрско ОК да вратиш.. лошо е тоа лош впечаток оставаш и почна да ми филозофира некој празни муабети... како нејзе животот така ја научил таква да биде.. била мн фина.. али тоа и било грешка и од грешките учела и незнам што.. ( и така исфилозорифа а не ме ни познава ) и тука видов дека нема спас за девојчево и решив да и речам Чаос :)
а дааааааааа и ми кажа и мајка и колку мн ја сакала лелеееееееееееееееее :))))))))))))))

Од кога почнаа да се пишуваат тука коментари за фотки? :)

untitl1267235027.jpg

Хахахаах ме изнасмеа... постојат и вакви...

имав прилика на чат и пишав да ја поздрави мајка и зашто ме насмеа.. и ми пиша ОК .. и викам ОК немораше толку дрско ОК да вратиш.. лошо е тоа лош впечаток оставаш и почна да ми филозофира некој празни муабети... како нејзе животот така ја научил таква да биде.. била мн фина.. али тоа и било грешка и од грешките учела и незнам што.. ( и така исфилозорифа а не ме ни познава ) и тука видов дека нема спас за девојчево и решив да и речам Чаос :)
а дааааааааа и ми кажа и мајка и колку мн ја сакала лелеееееееееееееееее :))))))))))))))

Грешка??? Па нека ги избрише коментарите и нека и каже веќе да не и пишува мајка и... ххаахах незнам како не и е срам од нејзините другари/ки....

Балти поише ми личи ко име на куче...
Искрено да сум у таа фамилија поише би си го сакал кучето:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom