Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fail!![]()
Fail!![]()
и шлагот на тортата....
![]()
EPIC FAIL!
Јас знам кој ник го користит таја на форумов, ама си чутам.:ufuf::pos2::pos2::pos2: Да беше оваа на форумов, откако ќе постираше уште 20 поста надоле сеир ќе имаше :pos2:
Плаче на големо оваа!
Што плаче бе ?!
Ги видов фотографиите ништо посебно, што ви е бе на вас?
Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу. Повеќе сексуално фрустриран народ јас неам видено... а бе обична слика да им се стави со напрчени усни пола ќе речат дроља. А бе одете да не кажам каде ...
Исфрустирани ! Одете ебете нешто ебате и онака наталитетот ни е паднат !
Fail!![]()
Fail!![]()
и шлагот на тортата....
![]()
EPIC FAIL!
Што плаче бе ?!
Ги видов фотографиите ништо посебно, што ви е бе на вас?
Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу. Повеќе сексуално фрустриран народ јас неам видено... а бе обична слика да им се стави со напрчени усни пола ќе речат дроља. А бе одете да не кажам каде ...
Исфрустирани ! Одете ебете нешто ебате и онака наталитетот ни е паднат !
Контрадикторна си, викаш "Да ставам слика од мене со пакетче дурекс кондоми како се смеам најнормално пола и вишак ќе се напалат оваа е курва и ќе почнат млазеви сперма фрштат наоколу."
Никој не рече дека е дроља, едноставно женската е провокативна и ти го става под прав агол момчето. Мајка природа, никаква фрустрација.