chipicaoo
unknown
пошто е затворена темата за фб морав да ја ставам тука и како прво кој рече дека е кул ова??шо има во ова кул ако смеам да прашам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пошто е затворена темата за фб морав да ја ставам тука и како прво кој рече дека е кул ова??шо има во ова кул ако смеам да прашам?
Читаш?пошто е затворена темата за фб морав да ја ставам тука и како прво кој рече дека е кул ова??
не Читам Ќорав сум пишувам на тастатура за слепи и глувонем сум а до мене има ретардиран и ме управува што да притиснам а како се разбираме телепатскиЧиташ?
Топ 100 најкул Facebook групи и статуси!!!!Тука се ставаат интересни работи а не дебилни..
Немора со тие ваши дебилни работи да ја уништувате и оваа тема...
на другата не ги почитувавте правилата и ви ја затворија!
немора заради вас и оваа да се затвори!
не Читам Ќорав сум пишувам на тастатура за слепи и глувонем сум а до мене има ретардиран и ме управува што да притиснам а како се разбираме телепатски
Па дека темата е за кул статуси, а неколку страни претходно не предупредија дека ако ја запустиме ова тема со ретардирани работи и ова ќе ја затворат.пошто е затворена темата за фб морав да ја ставам тука и како прво кој рече дека е кул ова??
бидејќи комуницираме преку пат на електронска мрежа наречена интернет и сите информации пристигаат во една кутија наречена Куќиште и по пат на кабли се пренесуваат на еден квадрат наречен МОНИТОР и бидејќи немаме никаков физички контакт не е изводливо да дојдам и да те скокоткам за жал ке морам да те разочарам уште еднаш жал ми е и се извинувамМногу си интересен.
Дојди скокотни ме да се насмеам!