Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
пошто е затворена темата за фб морав да ја ставам тука и како прво кој рече дека е кул ова??
Читаш?
Топ 100 најкул Facebook групи и статуси!!!!Тука се ставаат интересни работи а не дебилни..
Немора со тие ваши дебилни работи да ја уништувате и оваа тема...
на другата не ги почитувавте правилата и ви ја затворија!
немора заради вас и оваа да се затвори!

Читаш?
Топ 100 најкул Facebook групи и статуси!!!!Тука се ставаат интересни работи а не дебилни..
Немора со тие ваши дебилни работи да ја уништувате и оваа тема...
на другата не ги почитувавте правилата и ви ја затворија!
немора заради вас и оваа да се затвори!
не Читам Ќорав сум пишувам на тастатура за слепи и глувонем сум а до мене има ретардиран и ме управува што да притиснам а како се разбираме телепатски

не Читам Ќорав сум пишувам на тастатура за слепи и глувонем сум а до мене има ретардиран и ме управува што да притиснам а како се разбираме телепатски

Многу си интересен.
Дојди скокотни ме да се насмеам!

пошто е затворена темата за фб морав да ја ставам тука и како прво кој рече дека е кул ова??
Па дека темата е за кул статуси, а неколку страни претходно не предупредија дека ако ја запустиме ова тема со ретардирани работи и ова ќе ја затворат.

Многу си интересен.
Дојди скокотни ме да се насмеам!
бидејќи комуницираме преку пат на електронска мрежа наречена интернет и сите информации пристигаат во една кутија наречена Куќиште и по пат на кабли се пренесуваат на еден квадрат наречен МОНИТОР и бидејќи немаме никаков физички контакт не е изводливо да дојдам и да те скокоткам за жал ке морам да те разочарам уште еднаш жал ми е и се извинувам

internet_serious_business4.jpg

Ако има некој шо знај да прај финти со карти нека пиши. Имам една карта за Прилеп, ако можи да ми ја напрај за Сиднеј !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom