- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 975
- Поени од реакции
- 1.890
Пред некои емисии треба да оди најава Може да ја навреди интелигентната публика.
На Сител треба некако во логото да се вметне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некои емисии треба да оди најава Може да ја навреди интелигентната публика.
Јас му се смеев, зошто е смешен, и пак ќе му се смеам и да има најк и адидас, и пол ен шарк џемперче на него. Сликата е смешна, и олабавето со тие срцепарачки ваши изјави у стил на Мајка Тереза.
Абе прво и основно за годините не треба.....друго пун ми е фејсбукот со исфрустрирани тупаџии што глумат некакво богатство, боемство, мангуплук, а у реален живот ги знам која бедотија се - така да вакви ликови ако ништо друго се искрени - не го глумат своето секојдневие....ај да не го тупам у темава - нели малолетни не смеат да имаат фб профил....Сликата е смешна, и олабавето со тие срцепарачки ваши изјави у стил на Мајка Тереза.
*под 13 годиниАбе прво и основно за годините не треба.....друго пун ми е фејсбукот со исфрустрирани тупаџии што глумат некакво богатство, боемство, мангуплук, а у реален живот ги знам која бедотија се - така да вакви ликови ако ништо друго се искрени - не го глумат своето секојдневие....ај да не го тупам у темава - нели малолетни не смеат да имаат фб профил....
Зверкава ми предаваше историја во средно! Валентина WIN!Ја закопааа
![]()
Мене најјако за Жерновски ми беше:^ +
...