Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2:

Сега седнуам на компјутер гледам приватни пораки зошто зошто, не сум јас педофил, зошто си го линкал мојот профил итн итн :tv::tv::tv::tv:

Баш се прашувам дали некој искоментира нешто гледам избришано е се :tv: или никој ништо не пиша плашејќи се за своите скриени страсти да не ги открие :tv:
гледам ви текна шо е работава :)

Значи дечки да се разбереме .. кој разбрал разбрал шо беше линкот вчера кој не да му објаснам ... :tv:

Кој и да кликнал на линкот ќе му се отворел Неговиот личен профил .. ни јас ви ги знам профилите, туку линкот е таков шо ве носи на вашите профили ...

нека стои овој пост ... нека прочитаат сите шо се потеле и уплашиле мислејќи дека се педофили :)

инаку да ви кажам и јас на друго место го видов ова и се потев ладна пот ме обви викам од кај сега јас педофил :tv:

Chill :) :smir:

нека стои овој пост ... нека прочитаат сите шо се потеле и уплашиле мислејќи дека се педофили :)
:viking::viking::viking:
ќе те барав за малку бре, не се потев. ладен бев, како у Сибир да сум

Значи дечки да се разбереме .. кој разбрал разбрал шо беше линкот вчера кој не да му објаснам ... :tv:

Кој и да кликнал на линкот ќе му се отворел Неговиот личен профил .. ни јас ви ги знам профилите, туку линкот е таков шо ве носи на вашите профили ...

инаку да ви кажам и јас на друго место го видов ова и се потев ладна пот ме обви викам од кај сега јас педофил :tv:

Chill :) :smir:
Стави го линкот пак да видиме (ние што не видовме) шо е работаа :wink:

Никогаш повеќе нема да купам „Свет“
n123807467632217_1491.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom