Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
:pos2::pos2::pos2:

Сега седнуам на компјутер гледам приватни пораки зошто зошто, не сум јас педофил, зошто си го линкал мојот профил итн итн :tv::tv::tv::tv:

Баш се прашувам дали некој искоментира нешто гледам избришано е се :tv: или никој ништо не пиша плашејќи се за своите скриени страсти да не ги открие :tv:
гледам ви текна шо е работава :)
Значи дечки да се разбереме .. кој разбрал разбрал шо беше линкот вчера кој не да му објаснам ... :tv:

Кој и да кликнал на линкот ќе му се отворел Неговиот личен профил .. ни јас ви ги знам профилите, туку линкот е таков шо ве носи на вашите профили ...

нека стои овој пост ... нека прочитаат сите шо се потеле и уплашиле мислејќи дека се педофили :)

инаку да ви кажам и јас на друго место го видов ова и се потев ладна пот ме обви викам од кај сега јас педофил :tv:

Chill :) :smir:

T

Tetro

Гостин
нека стои овој пост ... нека прочитаат сите шо се потеле и уплашиле мислејќи дека се педофили :)
:viking::viking::viking:
ќе те барав за малку бре, не се потев. ладен бев, како у Сибир да сум

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Значи дечки да се разбереме .. кој разбрал разбрал шо беше линкот вчера кој не да му објаснам ... :tv:

Кој и да кликнал на линкот ќе му се отворел Неговиот личен профил .. ни јас ви ги знам профилите, туку линкот е таков шо ве носи на вашите профили ...

инаку да ви кажам и јас на друго место го видов ова и се потев ладна пот ме обви викам од кај сега јас педофил :tv:

Chill :) :smir:
Стави го линкот пак да видиме (ние што не видовме) шо е работаа :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom