Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
овие се најкул :uvo:?

добро не мора да одговараш

Проблем мали? Според мене се најкул. А штом според мене се најкул, тогаш и според тебе се! :wink:

Проблем мали? Според мене се најкул. А штом според мене се најкул, тогаш и според тебе се! :wink:

мали ? ме нарече мали ? :pos2::pos2: добро бе гледаш колку години имам јас :uvo: и штом си ти глупав не сум и јас што значи ако според тебе се најкул тогаш за мене се најглупи што воопшто постојат оти со чак норис ми ги отековте бип

мали ? ме нарече мали ? :pos2::pos2: добро бе гледаш колку години имам јас :uvo: и штом си ти глупав не сум и јас што значи ако според тебе се најкул тогаш за мене се најглупи што воопшто постојат оти со чак норис ми ги отековте бип
Ако заспиеш вечер јави ми се му се курчиш на чак норис :jaj:

Ако заспиеш вечер јави ми се му се курчиш на чак норис :jaj:

еј бате ај ѕирни низ пенџере!! гледаш? ај надвор и ти со другарчињата шо те викаат да трчаш по топката.

и вратете се на темава, јазикот зад заби и шшшш......

да де ти имаш 17 години :helou: мали, Чак Норис се знае :wink:

да де ти имаш 17 години :helou: мали, Чак Норис се знае :wink:

да јас имам 17, а ти сигурно имаш 13 колку другар ти Марко тој погоре. инаку не вреди да се караме за глупости :icon_roll

да се вратиме на темата:
♥ Бакнувањето Е Најдобриот Начин Да Се Затвори Женската Уста♥ .

Oва толку не е смешно, што е дури лејм. Толку е лејм што пак се враќа on being смешно. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom