- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.617
- Поени од реакции
- 6.418
овие се најкул :uvo:?
Проблем мали? Според мене се најкул. А штом според мене се најкул, тогаш и според тебе се! :wink:овие се најкул :uvo:?
добро не мора да одговараш
мали ? ме нарече мали ? :pos2::pos2: добро бе гледаш колку години имам јас :uvo: и штом си ти глупав не сум и јас што значи ако според тебе се најкул тогаш за мене се најглупи што воопшто постојат оти со чак норис ми ги отековте бипПроблем мали? Според мене се најкул. А штом според мене се најкул, тогаш и според тебе се! :wink:
Ако заспиеш вечер јави ми се му се курчиш на чак норис :jaj:мали ? ме нарече мали ? :pos2::pos2: добро бе гледаш колку години имам јас :uvo: и штом си ти глупав не сум и јас што значи ако според тебе се најкул тогаш за мене се најглупи што воопшто постојат оти со чак норис ми ги отековте бип
еј бате ај ѕирни низ пенџере!! гледаш? ај надвор и ти со другарчињата шо те викаат да трчаш по топката.Ако заспиеш вечер јави ми се му се курчиш на чак норис :jaj:
Ок совршенеј бате ај ѕирни низ пенџере!! гледаш? ај надвор и ти со другарчињата шо те викаат да трчаш по топката.
и вратете се на темава, јазикот зад заби и шшшш......
да де ти имаш 17 години :helou: мали, Чак Норис се знае :wink:мали ? ме нарече мали ? :pos2::pos2: добро бе гледаш колку години имам јас :uvo: и штом си ти глупав не сум и јас што значи ако според тебе се најкул тогаш за мене се најглупи што воопшто постојат оти со чак норис ми ги отековте бип
да јас имам 17, а ти сигурно имаш 13 колку другар ти Марко тој погоре. инаку не вреди да се караме за глупости :icon_rollда де ти имаш 17 години :helou: мали, Чак Норис се знае :wink:
Oва толку не е смешно, што е дури лејм. Толку е лејм што пак се враќа on being смешно. :pos2:Проблем мали? Според мене се најкул. А штом според мене се најкул, тогаш и според тебе се! :wink: