Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Проблем мали? Според мене се најкул. А штом според мене се најкул, тогаш и според тебе се! :wink:
мали ? ме нарече мали ? :pos2::pos2: добро бе гледаш колку години имам јас :uvo: и штом си ти глупав не сум и јас што значи ако според тебе се најкул тогаш за мене се најглупи што воопшто постојат оти со чак норис ми ги отековте бип

M

marko 1996

Гостин
мали ? ме нарече мали ? :pos2::pos2: добро бе гледаш колку години имам јас :uvo: и штом си ти глупав не сум и јас што значи ако според тебе се најкул тогаш за мене се најглупи што воопшто постојат оти со чак норис ми ги отековте бип
Ако заспиеш вечер јави ми се му се курчиш на чак норис :jaj:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Ако заспиеш вечер јави ми се му се курчиш на чак норис :jaj:
еј бате ај ѕирни низ пенџере!! гледаш? ај надвор и ти со другарчињата шо те викаат да трчаш по топката.

и вратете се на темава, јазикот зад заби и шшшш......

ЧакНорис

████████████
Член од
27 март 2010
Мислења
188
Поени од реакции
3
да де ти имаш 17 години :helou: мали, Чак Норис се знае :wink:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
да де ти имаш 17 години :helou: мали, Чак Норис се знае :wink:
да јас имам 17, а ти сигурно имаш 13 колку другар ти Марко тој погоре. инаку не вреди да се караме за глупости :icon_roll

да се вратиме на темата:
♥ Бакнувањето Е Најдобриот Начин Да Се Затвори Женската Уста♥ .

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Проблем мали? Според мене се најкул. А штом според мене се најкул, тогаш и според тебе се! :wink:
Oва толку не е смешно, што е дури лејм. Толку е лејм што пак се враќа on being смешно. :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom