Топ 10 нервирачки песни

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
не знма како се вика ама иде, бенг бенг, и шат ју даун, бенг бенг, е таја ми е кошмар...

не знма како се вика ама иде, бенг бенг, и шат ју даун, бенг бенг, е таја ми е кошмар...

:pos::pos::pos::pos::pos:Ја знам оваа,сварно поглупа песна неможеа да напраат:pos2:

оваа тупаџискава со чадориве... од Ријана,така?
;)

:pos::pos::pos::pos::pos:Ја знам оваа,сварно поглупа песна неможеа да напраат:pos2:

Nancy Sintra - Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
Се сложувам дека иде на нерви ама ај,секакви песни постојат,а и секакви луѓе па на некој може му се допаѓа :)
Инаку...у моментов Чадорот ми е најнервирачка,ко прво дека ја претеруваат со пуштање,ко второ спотот со лириките на песната и со ритамот уопште не одговараат,а ко трето тоа ела,ела,ела еееее.... веќе ќе ме пукне,мајка му стара дали овде главната тема за која се збори е чадор или за конекција помеѓу луѓе кои никој не може да ги раздели?:tapp:

Најнервирачка... онааа тааанаанааанаа Бееетмееннн Бееетмееннн... Уф, кога сака некој набрзина да ме налути доволно му е 3-4 пати да ја запее. А и оваа со чадорите е тука некаде. Барем да беше некоја песнаа...

ела ела елааааааааааа
ep.gif

најнервирачка и најдосадна е жабата бе шо ви е на вас!!
Риана пред жабата,нема шааааааааааааанси!!! :) :)

1. Kapka pot - Verica Pandilovska
2. Kapka pot - Verica Pandilovska
3. Kapka pot - Verica Pandilovska
4. Kapka pot - Verica Pandilovska
5. Kapka pot - Verica Pandilovska
6. Kapka pot - Verica Pandilovska
7. Kapka pot - Verica Pandilovska
8. Kapka pot - Verica Pandilovska
9. Kapka pot - Verica Pandilovska
10. Kapka pot - Verica Pandilovska

Ete go mojot spisok:)

1.se od mika
2.se od black eyed peas
3.Se od goko tanevski
4.Se od marjan stojanovski
5.Se od maja grozdanovska panceva
6.Se od avril lavigne
7.Se od Rihanna
8.Se srpsko(osven ribja corba)
9.Site boy bandovi
10.Se od justin timberlake
ima use ama me mrzi da kucam

Аууу никој не може да ми го уништи денот како Риана....уффф нема песна што повеќе ме нервира.

Најверојатно мислиш на ремиксот на Nancy Sinatra - Bang Bang (My baby shot me down).
Инаку оригиналот е една од најубавите песни ЕВЕРРРР!!!
Коа го гледаф Кил Бил прва работа што направив е што ја симнаф верзијата (тогаш сеуште никој не ја ремиксуваше песната) што ја пее Ненси Синатра.

Audiobulleys (колку е точно имево :)) - Shot you down (ft. Nancy Sinatra) е ремиксот. И да глупава песна.

Моментално хит за повраќање ми е Do you know what it feels like од Енрике Инглезијас. Ја мразам песната. Од дно на душа.

Моментално најнервирачка песна ми е Rise Up
А од балканскиве Nedaj da te rade од Zelko Samardzic
Кога ке ги слушнам овие, ми се мати денот.

od kaj da pocnam
1.umbrella
2.candy shop
3.chudzuka
4.ruby
5.milioner
6.192
7.romeo i julia
8.call me
9.been too long
10.my humps

Kajgana Shop