Хех, не се согласувам. Кавер верзијата на Paint it Black од Judas Priest e боље. :helou:![]()
ne postoi "dobra" ili "podobra" coververzija!!:bip:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хех, не се согласувам. Кавер верзијата на Paint it Black од Judas Priest e боље. :helou:![]()
Текстот на повеќето е дебилен, ама битно сите се палеа ко млади мајмуни кога во диско ќе ја пуштеа „Моите грутки“ или како и да е преводот.
Митлоуф и Селин не заслужуваат да бидат во ваква листа.
А кога ќе размислам, навистина повеќето од песните се дебилни.![]()

1. The Black Eyed Peas - My Humps
2. Los Del Rio - Macarena
3. Baha Men - Who Let The Dogs Out
4. Celine Dion - My Heart Will Go On
5. Nickelback - Photograph
6. Lou Bega - Mambo No. 5
7. James Blunt - You're Beautiful
8. Spice Girls - Wannabe
9. Sisqo - The Thong Song
10. Cher - Believe
Love today ми е благо кажано одвратна, ама I feel you... Никако.Ау да дефинитивно сите погоре што се ...
Да додадам :
Mika - Love today
Schiller mit Heppner - I feel you

Еве ја целата листа :
Rolling Stones -
12. Chumbawumba, “Tub Thumper”
13. Rednex, “Cotton-Eyed Joe”
20. Wham!, “Wake Me Up Before You Go-Go”
Maxim-
18. “The Girl Is Mine” Michael Jackson, Paul McCartney
12. “Vertigo” U2
11. “Nookie” Limp Bizkit
8. “Tom’s Diner” Suzanne Vega
7. “With Arms Wide Open” Creed

На песната You're beautiful и фали уште еднаш да ја слушнам на радио/компјутер или било кај и све да иде јебана. Ми прекисна песната да ја слушам на секој агол кај и да идам у градот. Листиве се ок иако има некој што не заслужуваат да се најдат на листава,има некој и шо не се на листата ко Крејзи Фрог(абе ај,ртд жаба за ртд деца) и Ашер - Јеа(ме пукнаа со песната,мислам јеа јеа,на секој мобилен ја слушав,у секое диско,на гевгелија денс играа 50 групи на истата песна,кога ќе прашаш некој која песна ја сака да му ја изрежеш Ашер Јеа....абе ај у пм и со таа песна)Што им фали на болдираните песни?
Јас искрено би можела да ја истрпам секоја песна,ама оние од Crazy frog...НИКАКО,тие не можам органски да го сварам!