Тони Зен

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
А Саф aндерграунд се? :pusk:
ЕДВАРД КАЛЕН???
А ТИ ДИШЕШ ПО ДОМА ИЛИ САМО НА ТАРАСА КОА СИ?
клошар нашол за рап да ми збори... попедерско име и аватар не моеш да најдеш... и зарап ке ми збориш... ахахахахахахахахаа

А Саф aндерграунд се? :pusk:
Lol wut?
lolwut.jpg

Луѓе абе факт е дека Сафизам беше комерцијално издаден албум. Не се прајте и вие паднати од марс. Мада Саф како група беше Underground (до негде), пошто и они си имаа свои емисии, промоции итн итн...

....Само ќе искоментирам за тони зен,,, Воопшто не го сакам и ич не ми се допаѓа неговата музика...извинете на тие шт ќе се најдете тука али него го слушаатт луѓе со ниско IQ, односно самиот по себе е голем кретен како и фановите:toe: Според мене!:))

Истина е, албумот на САФ (Сафизам) беше комерцијално издаден иако тие се андерграунг група.

Не бе луѓе грешно е то шо мислите. Тие имаа доста голем труд вложено во Сафизам и најнормално е кога имаш квалитет да бидеш и платен. Не значи комерцијала да продаваш албум. Комерцијала е да работиш за издавачка куќа, да делиш процент со нив, да имаш менаџер, да правиш како што ќе ти кажат. Па аман САФ нема продавница за хип-хоп опрема и не снимаат спотови во неа за да се рекламираат... капираш?

Не дискутирам за саф.АЛи за овој клошаров тони фен,неам зборови.Нека си собере парталите,а не да ми отвара продавници тука.Свашта!:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom