Тони Зен

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
А Саф aндерграунд се? :pusk:
ЕДВАРД КАЛЕН???
А ТИ ДИШЕШ ПО ДОМА ИЛИ САМО НА ТАРАСА КОА СИ?
клошар нашол за рап да ми збори... попедерско име и аватар не моеш да најдеш... и зарап ке ми збориш... ахахахахахахахахаа

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Луѓе абе факт е дека Сафизам беше комерцијално издаден албум. Не се прајте и вие паднати од марс. Мада Саф како група беше Underground (до негде), пошто и они си имаа свои емисии, промоции итн итн...

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
....Само ќе искоментирам за тони зен,,, Воопшто не го сакам и ич не ми се допаѓа неговата музика...извинете на тие шт ќе се најдете тука али него го слушаатт луѓе со ниско IQ, односно самиот по себе е голем кретен како и фановите:toe: Според мене!:))

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Истина е, албумот на САФ (Сафизам) беше комерцијално издаден иако тие се андерграунг група.

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Не бе луѓе грешно е то шо мислите. Тие имаа доста голем труд вложено во Сафизам и најнормално е кога имаш квалитет да бидеш и платен. Не значи комерцијала да продаваш албум. Комерцијала е да работиш за издавачка куќа, да делиш процент со нив, да имаш менаџер, да правиш како што ќе ти кажат. Па аман САФ нема продавница за хип-хоп опрема и не снимаат спотови во неа за да се рекламираат... капираш?

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Не дискутирам за саф.АЛи за овој клошаров тони фен,неам зборови.Нека си собере парталите,а не да ми отвара продавници тука.Свашта!:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom