Тони Зен

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво здраво Скопје репрезент, јас сум Тони Зен и сум најголем кретен!

Во тренд е да си бренд. Кретен си невиден, kрем

:smir:

Дали е кретен или не него ич уво не му чуе...важно пара си праи...:icon_lol:

Да имаше кеш, ќе имаше и кеш за бензин, па ѕипот ќе го возеше. А не да го пали само за свадби и крштевки, не?

Да имаше кеш, ќе имаше и кеш за бензин, па ѕипот ќе го возеше. А не да го пали само за свадби и крштевки, не?
На една емисија (Скопје 092 мислам дека беше), кажа дека џипот му трошел околу 20 литри бензин на 100 км. Колку и да си богат, тоа не е баш дозволиво. А и плус, улиците на Скопје не се "писта", па да има рамно возење и да не се плаши дали ќе го оштети или не. :smir:

На една емисија (Скопје 092 мислам дека беше), кажа дека џипот му трошел околу 20 литри бензин на 100 км. Колку и да си богат, тоа не е баш дозволиво. А и плус, улиците на Скопје не се "писта", па да има рамно возење и да не се плаши дали ќе го оштети или не. :smir:

o_0"

Златен. Џип е.
ЏИП.
Џип.
Џип, ти текнуе?
Не формула, џип :)
Џип = Дај ми компас, пат не ми треба.

Иначе, знам, ужасно многу троши (:
Таков, ставаш клуч у брава = 50 денари.
Го вртиш = уше 50.
Стискаш гас = 200.
Си стигнал од аеродром до центар = 1000 денари.
Thanks, i'd rather take a cab (:

Али, за богаташ, ко шо го претставувате, тоа е ситница (:

o_0"

Златен. Џип е.
ЏИП.
Џип.
Џип, ти текнуе?
Не формула, џип :)
Џип = Дај ми компас, пат не ми треба.

Али, за богаташ, ко шо го претставувате, тоа е ситница (:
Абе чоече тоа ти е повеќе Luxury Vehicle. Не е 4x4 теренски Jeep, и никој не би се решил со него да вози по планини и калливи патишта. Ова ти е повеќе за фалење и за снимање спотови :wink:.

И никој не го претставува ко богаташ од типот на америчките рапери. Он има пари, да, ама само за има малц поубава живеачка во Македонија. А не и за да се расфрла со нив.

Mи се сере од такви муабети. Лабави заклучоци.
Пиши прво колку кеш направил од албумите, колку кеш од ова од она, колку месечен приход бла бла па да збориме дали има пари за малце поубава живеачка во Македонија.

Мора да си тежок кретен да купиш џип од 50,000 евра а да немаш 100 евра за бензин :kesa::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom