Тони Михајловски vs Цаци Паковска

• Креатор на темата Креатор на темата *Каталонец*
  • Време на започнување Време на започнување
ако ме разхбересх немој да схе налјутисх хахахахахахаххаха

Сум го гледал едноставно Тони е Ѕверка!!!:vozbud:

Па и таа будала нашла со Тони да се рчка :pos2: Тони Ѕвер

Демек не смее ништо да се каже за него што не му се допаѓа (ако се облекол лошо зарем очекува да го стави во листа на добро облечени :tapp:?!).

Простотилак на телевизија за фаќање сеир...

Тони Михајловски vs Цаци Паковска - 15 : 0 во прво полувреме :pos2:

Демек не смее ништо да се каже за него што не му се допаѓа (ако се облекол лошо зарем очекува да го стави во листа на добро облечени :tapp:?!).

Па види, си имаат и двајцата свој пристап на работење, Тсатси јади бурек за кој каква кошула носел, Тони е оџачар грла... јебеш га, шоу бизнис :icon_lol:

Па види, си имаат и двајцата свој пристап на работење, Тсатси јади бурек за кој каква кошула носел, Тони е оџачар грла... јебеш га, шоу бизнис :icon_lol:

Кај нас тешко некој не знам каков шоу бизнис, ама барем ќе си фаќаме сеир.

Цаци?

:pos:

Па ти сеуште ли не свати дека не е "повреденото его" во прашање ?
Тони си има спонзор, поконкретно некој бутик таму, кој му дава облека, и секако пари за да ги рекламира.
Сега Цаци се дрзнала да го коментира лошото облекување на Тони, а со тоа некој може да свати лоша облека продаваат тие таму во бутикот. Затоа Тони мораше некако да се извади, да да го оправда спонзорството на бутикот.

Мајсотрски, со пета што се вика и го закопа. :cuc:

Па и на крај краева, која е таа Цаци да дава такви коментари за стилот на облекување?
Јас искрено Тони никогаш не сум го гледал од тој аспект, демек каква облека носи, убаво си рече боље добар водител во лоша облека одошто лош водител добро облечен.

zakon e Toni be, ubavo i kaza na Caci, tipkata ne znae da zbori kako so treba a ne pa da kritikuva

se nadevam ke go razberes humorot i nema da se nalutis.... hahhahahhahahhahahahhahahah ... vrv na se ..:smir: :helou:

Кој ѕвер е овој Тони.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom