Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ми е мило што повторно ќе почне да се емитува "Опуштено". Навистина знаат како да го подигнат расположението на гледачите. Терминот не ми одговара бидејќи веројатно тоа време ќе бидам излезен, но се надевам дека ќе има реприза во разумно време така што ќе можам да уживам во лудостите на Тони и Дејо:).

Сега го гледав на А1 и ок е, само студиото у Сител мислам дека им беше подобро.

Сега го гледав на А1 и ок е, само студиото у Сител мислам дека им беше подобро.

да и јас мислам дека студиото во сител им беше подобро,но тука и не ми се допаѓа тоа што нема публика него собрал неколку девојчиња околу него

Овие сосема одвалиле бе, порано не дуваа толку :icon_lol: топ емисија!

Како и секогаш интересна емисија, посебно крајот :)

Студиото слабо, другото е исто.

Хахах еј браво ОДЛИЧЕН ПОЧЕТОК сум се скинал од смеење. :pijandura:

Се беше добро,али студиото е КРШ...и поинтересно е кога има музика у позадина..Таа музиката што им иде како најавна шпица :pos2::pos2:

Искрено ми се виде мноооооогу полошо отколку што беше на Сител. Се сложувам со другите дека сценографијата беше многу подобра во претходниот циклус. Можеле малку да се потрудат околу студиото. Сепак трансфер се прави за да одиш на подобро, а не на полошо. И муабетот баш нешто не ме бендиса. За среќа сум на МаксТВ, па паралелно го снимав Жаре Бербер. Многу подобро и поинвентивно ми се виде. Но, бидејќи сум фан на Тони и Део им давам шанса да се оправат. Сепак е прва емисија . . .:pipi:

Секоја чест за водителите..Како и секогаш знаат како да насмеат...И мислам дека им нема рамен...

Toni e premnogu vulgaren i bezobrazen, nema osnovna kultura. Eh kakvi se gi ima vo TV eterot a decata ima od kogo da ucat i "vospituvaat" Stramota!
Toni, Janko, Latas BLJAK

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom