Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Сценографијата ме шокира. Да не мислеа дека се на концерт од Пинк Флојд или сакаа да потсеќа сцената на Гранд Парада?

Кај се видело на онолку мала рампа да ставиш огромни 575 мувинг хедови. Во Колосеум да ги ставиш оние,пак грдо ќе изгледаат.

Иначе емисијата не ја изгледав пошто требаше да излегувам.Меѓутоа не сумљам дека паднал јак муабет :smir:

Иначе до сега во сите сезони изминати најјаката емисија: Џамбазов и Гиш! Врхунац! :pipi:

Ок си се Тони и Део луди се али можат студиото да го потсредат малце :)

ЗВЕРОВИ!

го прашуваат тони зен дали подржуе геј бракови и вој не ама сакам да знам како го прават тоа и тони му вика ке дојдеш вечер кај мене е део хаха закон се

Супер се како и секогаш, доследни на себе, прави шоумени нели.Една од поинтересните, т.е. најинтересната емисија од тој тип.( И ми се свиѓа што се префрлија на А1 зошто не ја сакам Сител :icon_lol:) Само едно нешто ме буни, не ја разбрав поентата со тие девојчињата што беа поредени од страна, не им ја разбрав функцијата :toe:

Се им е добро ... само студиото не им е опуштено :)

овие ако не те расположат нема кој друг :toe: закон се, стварно нема други како ниФ :pos::pos:

costumed2.gif
ЗАКОН..........
icon_weed.gif
92814.gif

Toni e premnogu vulgaren i bezobrazen, nema osnovna kultura. Eh kakvi se gi ima vo TV eterot a decata ima od kogo da ucat i "vospituvaat" Stramota!
Toni, Janko, Latas BLJAK
Najdobar komantar tuka ,tipot (Toni) e najisfrustriraniot lik od nasite ekrani,negovite opaski na negovite kolegi Nikola Ristanovski ,Gorgi Jolevski se odvratni i zlobni,tipot nemoze da se pomiri so faktot deka e propadnat glumec i deka poveke snima beli drobovi otkolku filmovi(kako sto on kazuva).Car moze da im bide samo na deca od 17 godina i nezreli i frustrirani licnosti:tapp:

Ретко ги пратам овие, ме нервира уствари оној Тони, некогаш ќе каже нешто што не е воопшто смешно и самиот си се смее онака идиотски "ХАХАХА".

Тони е evil laughter Mwa ha ha ha :devil3:

треба да ја одгледам реп.

Лом направи Тони :) Ти одамна си Културно Уметнички Работник :pos2:
После кога пак и се обраќаше на Дани
Браво ти покажа дека не само мажите се облакаат како жени туку и жените како жени :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom