Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толеранцијааа...хммм тоа го нема кај мене.а добро е да можеш да толерираш,помага некогаш зависи од ситуации и случки...лично јас неможам ништо да толерирам...тоа што ми смета одма си кажувамШто е со толеранцијата кај вас?
Дали сте толерантни и колку? Имате некоја граница за се` или имате само работи кои ги толерирате скроз или не ги толерирате ич.
Што можете, а што неможете да толерирате?
Колку преголемата или премала толеранција знае да биде лоша или добра за нас?
И така ...:salut:

Баш така, ни јас не сум ибувлива личност, само ги игнорирам ситуациите кој што почнуваат да ми идат на нерви.Ама тоа што не ги толерирам не значи дека избувнувам туку едноставно ги игнорирам.

Па, да речеме дека имам некоја граница на толеранција, но таа варира во зависност од проблемот, некогаш да биде прениска за екстремните случаи, но и превисока, што често може да е лоша за мене. Значи да, постојат работи кои не ги толерирам воопшто, но сепак не сакам да избрзувам па им давам ниска граница на толеранција. Не толерирам неправди, лаги, неверства, работење зад грб, предавство и сл. Сепак, ако се работи за ситници, на пр. ситна лага и може да преминам преку тоа. За други не толку сериозни работи имам доволно толеранција, се додека не се најде некој да го искористи тоа и да ја премине и таа граница... Впрочем, се што не можам да поднесам се трудам да го избегнам или да се оддалечам, ако тоа не е можно трпам колку можам, што може да е и максимално секако додека не се премине и крајната граница!!!:helou:Што е со толеранцијата кај вас?
Дали сте толерантни и колку? Имате некоја граница за се` или имате само работи кои ги толерирате скроз или не ги толерирате ич.
За мене толеранцијата има мнооогу широк фазон на граници... Сепак и покрај оваа енормна граница постоја и работи кои ниту во најмал случај не ги толерирам, а не пак да поставувам граници за нив.Што е со толеранцијата кај вас?