Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спотовиве ке бидат нешто во стил како досегашниве “спотови“ што му се или се опаметил Слаткар ???
Пукаш од сарказам.ок?
Гледам многу те додирнува секој анти-слаткар пост..Пукаш од сарказам.ок?
Не се напињај бе друже,прашав само пошо гледам дека многу се збори за тие два спота ме интересира какви ке бидат
Ама пак знаејки го Слаткар ваљда ке бидат како досегашните спотови...:smir:
Гледам многу те додирнува секој анти-слаткар пост..
Малце се стиши у слаткаристика па се осврне и на темава ?...
Не се напињам, само пробувам да ти укажам дека последните два поста што си ги пишал = ништо.
И ко ќе излезат спотовите ќе видиме дали ќе ти се исполнат очекувањата. Ај со здравје.
Мирна глава, знаеш.
И што сеа додека не бидат готови спотовите не смеам да влагам на темава и да прашам нешто во врска со групата ???
-Не знам што ти е фората...ме интересираа спотовите а ти одма ме цитираш како последните два поста = ништо.
Па извини друже ти ако свршаваш на Слаткар,не ти се мешам,само прашав фино лепо за спотовите...
И кога ке излезат спотовите,знам,сигурен сум дека нема да ми ги исполнат очекувањата пошо ке бидат во стил Синан Сакич и Миле Митич во таканаречена “рап“ верзија,а нема ни допирна точка веке Слаткар со рапот...
Ајт со здравје,не може да праша човек нешто,а да не го нападнеш одма како гладна хиена...
бтв...Уникгрл во право е,замре темата за Слаткар и тука сега а некој ке праша нешто,напагај го одма...