Токсикологија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy Diamond
  • Време на започнување Време на започнување
4ико од пука козметика: абе знам дека кога не гледаат од страна викаат овие клошариве...али ја и дебелиов не се замараме :pos2:

Не ги дирајте Токсика бре....Дири дири дај, смеј се пеј и све је океј

На 13-ти септември 2009-та, Токсикологија започнува со снимање на спотот за песната 4екераукц , песна од истоимениот албум 4екераукц кој излезе на почетокот на 2009 година.

Спотот ќе биде снимен во една скопска поликлиника која со задоволство прифати да го приложи својот инвентар за снимањето на овој видео клип.

На песната свои вокали оставија сите членови на групацијата Токсикологија, и е една од водечките песни на албумот. Екипа од професионалци го напиша сценариото кое ќе наликува на атмосфера која секојдневно ја гледаме во нашите здеравствени државни институции.

Албумот 4екераукц сите љубители на Македонскиот хип хоп, можат да го симнат и преслушаат на официјалниот сајт на групацијата.

Од сите рап групации во Македонија најмалце мерак ми прават токсикологија... Само толку имам да кажам.

Колку да се има некоја визуелна претстава за првиот официјален спот на Токсикологија - 4екераукц

6830_138415672369_544727369_2437443_3754230_n.jpg

6821_1220342075329_1432248738_630688_855834_n.jpg

6821_1220600361786_1432248738_631740_656294_n.jpg

Спотот е со Дијана :vozbud:

Очекувам екстра да биде овој исто како и спотот за FM:kez:

Е добро де шо ако е со Дијана :icon_lol: И со Кацар е, и со Гоги и со Чико,Буце и Слаткар ...yada yada.
Двата спота се бомба :vozbud:

Е добро де шо ако е со Дијана :icon_lol: И со Кацар е, и со Гоги и со Чико,Буце и Слаткар ...yada yada.
Двата спота се бомба :vozbud:

п...... 1 класа :) :) :) :)

Знам дека е и со артистите де. :) : )

Ајде утре Промоцијаа. :)

п...... 1 класа :) :) :) :)

Знам дека е и со артистите де. :) : )

Ајде утре Промоцијаа. :)

Укапирав што е со Дијана филмот :) Топ девојка и фина, ама реално не му дава целосен шмек на спотот ко што му дава цела екипа Токсикологија и секако самата песна. Провокативна е ама..дело-ценач сум шо да праам.. Не сум машко :)
Баш ме радува што си извадија нови спотчиња, ми дое ко поклон за роденден :tv:
Нема стоп за момциве :ooh_ooh:

Токсикологија и на Пиволенд !​

Утре, 19.09 (сабота) ..со почеток околу 18:10 до 18:50 рап групацијата Токсикологија ќе настапи на главната сцена на фестивалот Пиволенд. Влез - бесплатен :helou:
Повеќе... http://www.pivolend.com.mk/muzicka_programa.html

programa1.png

кога излегува спотот за 4екераукц?

Ќе го промовираат негде на ТВ или да го чекаме на нет?

Искрено и да е предвидена промоција негде, или на ТВ, или на нет.. до последен момент може да се смени. Затоа трпеливо ќе си причекаме, затоа што ништо не се знае за сигурно.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom