Токсикологија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy Diamond
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе шо бидна со спотов за 4екераукц?? Кога ќе испаѓа??

Сеуште се работел како што знам.Баш пред 2 дена прашав едно дете вели сеуште се работи на него :)

Епа баш не изненадуваат Токсикиве :)
Прво (многу наскоро) ќе искочи спот за `Смеј се,пеј и се е ок` ...а нешто покасно излегува конечно и `4екераукц`. :smir:

Спотовиве ке бидат нешто во стил како досегашниве “спотови“ што му се или се опаметил Слаткар ???

Пукаш од сарказам.ок?

Не се напињај бе друже,прашав само пошо гледам дека многу се збори за тие два спота ме интересира какви ке бидат :)

Ама пак знаејки го Слаткар ваљда ке бидат како досегашните спотови...:smir:

Не се напињај бе друже,прашав само пошо гледам дека многу се збори за тие два спота ме интересира какви ке бидат :)

Ама пак знаејки го Слаткар ваљда ке бидат како досегашните спотови...:smir:

Не се напињам, само пробувам да ти укажам дека последните два поста што си ги пишал = ништо.

И ко ќе излезат спотовите ќе видиме дали ќе ти се исполнат очекувањата. Ај со здравје.

Гледам многу те додирнува секој анти-слаткар пост..
Малце се стиши у слаткаристика па се осврне и на темава ?...

Мирна глава, знаеш.

Не се напињам, само пробувам да ти укажам дека последните два поста што си ги пишал = ништо.

И ко ќе излезат спотовите ќе видиме дали ќе ти се исполнат очекувањата. Ај со здравје.

Мирна глава, знаеш.

И што сеа додека не бидат готови спотовите не смеам да влагам на темава и да прашам нешто во врска со групата ???
-Не знам што ти е фората...ме интересираа спотовите а ти одма ме цитираш како последните два поста = ништо.
Па извини друже ти ако свршаваш на Слаткар,не ти се мешам,само прашав фино лепо за спотовите...

И кога ке излезат спотовите,знам,сигурен сум дека нема да ми ги исполнат очекувањата пошо ке бидат во стил Синан Сакич и Миле Митич во таканаречена “рап“ верзија,а нема ни допирна точка веке Слаткар со рапот...

Ајт со здравје,не може да праша човек нешто,а да не го нападнеш одма како гладна хиена...

бтв...Уникгрл во право е,замре темата за Слаткар и тука сега а некој ке праша нешто,напагај го одма...

I
049.gif
SLATKAR!

Чил момци...
033.gif

И што сеа додека не бидат готови спотовите не смеам да влагам на темава и да прашам нешто во врска со групата ???
-Не знам што ти е фората...ме интересираа спотовите а ти одма ме цитираш како последните два поста = ништо.
Па извини друже ти ако свршаваш на Слаткар,не ти се мешам,само прашав фино лепо за спотовите...

И кога ке излезат спотовите,знам,сигурен сум дека нема да ми ги исполнат очекувањата пошо ке бидат во стил Синан Сакич и Миле Митич во таканаречена “рап“ верзија,а нема ни допирна точка веке Слаткар со рапот...

Ајт со здравје,не може да праша човек нешто,а да не го нападнеш одма како гладна хиена...

бтв...Уникгрл во право е,замре темата за Слаткар и тука сега а некој ке праша нешто,напагај го одма...

Не ми продавај празни муабети ок? Да знаев дека те интересира ќе те остаев, ама преку глава ми е да ве читам и бришам, лигави деца на мама и тато.

И пази како се однесуваш, кој свршава и кој се понаша ко да на сестра му прв и е Слаткар незнам. Прва и последна опомена ти е оваа, да биде јасно.

Се гледа кој премина од тема Слаткаристика тука.
И што е филмот `се опаметил Слаткар`...`знаејќи го Слаткар` ? Па Слаткар не е еднакво на Токсикологија. Има доволно творци и таленти во екипава за критика и пофалби..или тие не се сметаат? Само колку да се плука Слаткар по секоја цена? :tapp:

Гледам никој не го спомна најновиот спот на АцеНЛ...најмладиот член на Токсикологија, победникот на Show Ya Skillz...

Браво за Аце, дечково вложувал и вложува :aplauz:

Исто... не е напоменато дека Токсика работат 24/7 на снимање нови траки како:
Марија4и и СиГи - Ло6и Де4ки, Слаткар и Марија4и - Го сакам овој свет, Марија4и и Скит - Кул, Желе - Химна за Лавови Ѓорче, СиГи - Се сјебав, Хроник екипа - Паника, Хроники - ДизниленЗ и пак Хроники - Парре ... итн.
Друго...се зборува дека новите спотови се многу весели, интересни и креативни. Слушнав дека `Смеј се,пеј и се е ок` е сниман во пченка :) ..како и `4екераукц` во клиниката во Драчево.
И уште... Слаткар настапува во клуб Лапидариус (Охрид) оваа сабота 10.10.2009.
Толку од инфо засега :helou:

сакам да кажам дека темава не е само за слаткар туку за ТОКСИКОЛОГИЈА! :helou:
и не сакам да се карате за некои глупости на пример кој го сака и кој не го сака слаткар или токсикологија!кој не ги сака нив не мора да постира на темава!:toe:

Еве ја долгоочекуваната информација...

На 14. октомври во винотеката Темов (Стара чаршија, под црквата Св.Спас) од 13 часот, хип-хоп групацијата Токсикологија кани на промоција на најновиот видео-клип за песната Смеј се и пеј, песна од албумот 4екераукц, кој Токсикологија им го подари на своите фанови на почетокот од 2009 год.

На промоцијата ќе бидат присутни сите членови на групацијата како и видни хип хоп артисти од Македонската естрада.​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom