Токсикологија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy Diamond
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ја долгоочекуваната информација...

На 14. октомври во винотеката Темов (Стара чаршија, под црквата Св.Спас) од 13 часот, хип-хоп групацијата Токсикологија кани на промоција на најновиот видео-клип за песната Смеј се и пеј, песна од албумот 4екераукц, кој Токсикологија им го подари на своите фанови на почетокот од 2009 год.

На промоцијата ќе бидат присутни сите членови на групацијата како и видни хип хоп артисти од Македонската естрада.​

јас ке идам на промоцијава!закон ке биде!!! :vozbud::vozbud:

Опасно срање мајке ми ..
Одамна нешо волку добро неам чуено..свака част..
Ако почнам да слушам волку говно музика највероватно ќе биде ради Кацарски..
И, стварно има опасна ганџа, ама шо бара Драги на ебаната машина не ми е јасно XD

Опасно срање мајке ми ..
Одамна нешо волку добро неам чуено..свака част..
Ако почнам да слушам волку говно музика највероватно ќе биде ради Кацарски..
И, стварно има опасна ганџа, ама шо бара Драги на ебаната машина не ми е јасно XD

Да...многудобра трака. Баш ја спуштив пред 3-4 дена и секој ден ја слушам. Свака му част. Петок ида Струга Токсика...лудници ќе биде :vozbud:

Додека ја пишувал песнава, 100 посто ја слушал Мојот Народ - RNS XDDD

малце без контекст али ок е,нека витка гана :pipi:

Со многу контекст е, само на прв пат стварно звучи чудно и безвезе..преслушај ја 2-3 пати..запази повеќе зборови.
Јес да рипа неколку теми, али сасвим е океј..

Додека ја пишувал песнава, 100 посто ја слушал Мојот Народ - RNS XDDD

Мали, не ми го дирај Кацарски! XD

Постаро интервју со Пука Козметика,едни од повекето членови на Токсикологија.

Тука.

еј ако може некој да ми каже одприлика кога ке биде готов спотот за Смеј се и пеј. :helou:

еј ако може некој да ми каже одприлика кога ке биде готов спотот за Смеј се и пеј. :helou:

Па, да не се повторуваме...ама вчера беше промоцијата, односно спотот е готов (пишував за тоа погоре). А ти се пријави дека ќе присуствуваш...Јас очекував ти да ни раскажуваш како било.

Па, да не се повторуваме...ама вчера беше промоцијата, односно спотот е готов (пишував за тоа погоре). А ти се пријави дека ќе присуствуваш...Јас очекував ти да ни раскажуваш како било.

не можев да дојдам на промоцијата.затоа прашувам :)

Сеа пред малце дадоа инсерт од Спотот за Смеј СЕ Пеј И Све Је Океј.. има мали деца на почетокот ( баш се cool),има нешто во пченка снимано и на др места како шо кажа Скит.. на мостот близнак,центар,Нл и др.

За Чекерауц спотот презентацијата ке биде на 1 ноември. :)

многу го издолжија со спотоиве...нека пуштаат ајде ако им се пушта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom