Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тебе ич столе да не те боли и моеш комотно ич да не се замараш со нас овде !!На Мара Бунева да беха направили споменик немаше да е толкова едноставно, колкото на Тодор Александров.
Само вака се чудам Тодор Александров, Аце, Филип, Прометеj, Самуил, Jстиниjaн... како се споуват тие луге?!
Па тоа е реалното, jaс не си измислувам. Се тоа е во Скопje.Тебе ич столе да не те боли и моеш комотно ич да не се замараш со нас овде !!
Државата пропадна од такви како шоиќ и курчубиќи од национализам од тоа најмногу.
A oва ??? А Методија Ченто, а Панко Брашнаров ... А ??? Македонец у Ју ти било најнебитна работа да бидеш, читај ја биографијата на Ченто како го дриблал и му ветувал за Македонија се и сешто. Тито ми дал да постојам ко народ.. ма немој да ме је*еш бре !!! Затоа сите не е*аваат дека сме биле од 45 наваму држава па мора да се објаснуваме. И 20 години ни отидоа у објаснување кои сме и што сме. Аман идете у ку*ац со тој Тито се карам со комшијата секој ден за тоа. Испрани мозоци.
Прегледај го приврзокот 45362
Така е и што те буни тебе тука ?!Па тоа е реалното, jaс не си измислувам. Се тоа е во Скопje.
...,
На Мара Бунева да беха направили споменик немаше да е толкова едноставно, колкото на Тодор Александров.
Само вака се чудам Тодор Александров, Аце, Филип, Прометеj, Самуил, Jстиниjaн... како се споуват тие луге?!
Характера на сите тиja.Така е и што те буни тебе тука ?!
Македонец во ју бил граѓанин од прв ред. сакаш тоа да го прифатиш или не тоа е твој проблем. тито не ни дал да постоиме како народ, грешно формулираш, ние сме си постоеле како народ и поради тоа што сме се избориле со 20.000 жртви тито само го потврдил. Затоа нели имало снег нашите не можеле да дојдат на тоа собрание и тито рекол еве јас ќе бидам прествник на македонија и ги одредиле границите на републиката. Ако сакал можел да непостоиме иако сме се бореле. па ромите ги има низ цел свет а немаат држава, курдите, имаш милион приемри. леленија што не е отцпеи,
Зоте, иди легни си те молам, касно е веќе.
ако имаш далечинско смени програм.
Ако имаш матичен психијатар посети го.
Збориш глупости и тврдиш ствари кои не си ги почуствувал.
Македонец во ју бил граѓанин од прв ред.сакаш тоа да го прифатиш или не тоа е твој проблем. тито не ни дал да постоиме како народ, грешно формулираш, ние сме си постоеле како народ и поради тоа што сме се избориле со 20.000 жртви тито само го потврдил. Затоа нели имало снег нашите не можеле да дојдат на тоа собрание и тито рекол еве јас ќе бидам прествник на македонија и ги одредиле границите на републиката. Ако сакал можел да непостоиме иако сме се бореле. па ромите ги има низ цел свет а немаат држава, курдите, имаш милион приемри. леленија што не е отцпеи,
кое годиште си ти?