Типови на форумџии според корисничко име :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се искомплексираните со никови од познати лица или нивни улоги?

http://www.imdb.com/title/tt0061512/

Секој ќе помисли дека јас сум го одбрал никот по раиконен а всушност јас сум кими уште пред вие да слушнете за раиконен и пред и јас да слушнам за раиконен.
А она македонски го додадов бидејќи на многу места не може само кими оти е кратко па додадов и македонски бидејќи сум горд што сум македонец.
И така испадна кими македонски. Кими е името, Македонски презимето. :)

Подваријанта од официјални ама не само со презимето туку со името.

Локал патриот
Во своето корисничко име не пропушта да стави суфикс со географска одредница која ќе дообјасни од каде е. За него, неговиот град е центарот на светот и треба да е главен град на Македонија, а сите Скопјани се педери. Најчесто ќе ги сретнете на темите во подфорумите за спорт и во подфорумот македонски градови. Примери: Alek_oh, hogar_oh, Marina'Oh, Fantom_Oh, Jове_Бт Miki_Kavadarci, igorpp...
:pipi:

moevo si e vistinito jas sum corbadzija isto taka sum sin na admin

Моето е рандом.
Можеби има некоја врска со Heroes III, Dota, W.O.W., Lord Of The Rings, тие Тор стриповите што беа навремето ама мислам дека ми е рандом.

моето спаѓа во Полови (лејдис, бојс & грлс) :)

Локал патриот :music3:

п.с Не ги мрзам скопјани :nenene:
Еј да бе вие не бевте од Скопје :pos::pos:Поблиску ми е тетово него драчево...у 8 у гужва сабајле 1 саат од хром до драчево.
у пизду матер далеку а таму работам!
Мојот ник бре?Комита-ми дое онака пошто сум и член...Ултрас-ориентацијата во навивањето:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom