Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ма оваа пп гг пробај ја слободно, и не верувај мн на такви ствари.
еден братучед мој стално праќаше пораки за да му казажт утакмици али џабе, капакот беше коа плати 50 евра за утакмица 2-1 и ја лупна цела плата :/
покрај сувото и сировото гори нели така и јас го папав стапот али ипак не толку многу само го замолив да ми напраи услуга и више да не ми се јавува за такви ствари :)
Altrincham-Halifax GG3 i Baern GG за 500 сега се вракам од кладилницата што сака нека биде и посебно ја ставив 1-2 и 7+ Gl for me :P. Инаку на еден од школо си го забраил на клупата телефонот па зедовме на пуштуваме пораки на овие смс и што ти дават типови и сега јас утакмицата ја видов а типовите не ги видов бидејки неможев дојде тој и одма ја избришавме пораката :D

Сепи - Росол 1 1.4
Монако - Томич 1 1.35
Паире - Андухар 1 1.7
Винчи - Шведова 1 1.25

За на помала уплата
Алмагро - Додиг 2 хен.
Гергес - Флипкенс 1
Стосур - Јанкович 2 или +
Ниеминен - Симон +

Можи од овие долу да искомбинирате 1 или 2 со оние горе кои мислам дека нема кај да бегаат горните.

ај ако може дајте ми нешто да изиграм за утре тенис/хокеј на уплата 50че да земам бар 500че ?

Сепи - Росол 1 1.4
Монако - Томич 1 1.35
Паире - Андухар 1 1.7
Винчи - Шведова 1 1.25
Со колкава уплата ќе влезеш на овие?

НБА за вечер
Никс под 96
Мајами -8.5
Денвер под 214.5

друже, не те сфатив... каква уткамица, во која смисла?
па кажа дека ке имало самоубиства ако Баерн изгуби , претпоставувам си ја изиграл на големи пари :D
--- надополнето: 24 април 2013 во 01:33 ---
Со колкава уплата ќе влезеш на овие?

НБА за вечер
Никс под 96
Мајами -8.5
Денвер под 214.5
Исто одиграв со една разлика - Денвер -7.5. Кенет Фарид подготвен, плус Дејвид Ли аут за Голден Стејт , така да очекувам газење од Денвер...

Добро претпоставуваш... и не само јас, немаше кој не ја изигра кец, поклон коефициенти имаше еден куп за овој меч...

Поголем поклон немаше од ова денес, нема кој не го искористи ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom