- Член од
- 22 април 2013
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 8
Оти е видоок то ес видовит ти текнуеvidooq druze kako mozes na vakva utakmica da stavas golemi pari alal ti vera![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оти е видоок то ес видовит ти текнуеvidooq druze kako mozes na vakva utakmica da stavas golemi pari alal ti vera![]()
Altrincham-Halifax GG3 i Baern GG за 500 сега се вракам од кладилницата што сака нека биде и посебно ја ставив 1-2 и 7+ Gl for meма оваа пп гг пробај ја слободно, и не верувај мн на такви ствари.
еден братучед мој стално праќаше пораки за да му казажт утакмици али џабе, капакот беше коа плати 50 евра за утакмица 2-1 и ја лупна цела плата :/
покрај сувото и сировото гори нели така и јас го папав стапот али ипак не толку многу само го замолив да ми напраи услуга и више да не ми се јавува за такви ствари![]()
1-0Прегледај го приврзокот 62656
Eве вистина тикетов постои
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1058-8113486-1077
Пробајте за ситно ако сакате.
То е, јас за 50че ја пуштив онака ама не бидна.
Со колкава уплата ќе влезеш на овие?Сепи - Росол 1 1.4
Монако - Томич 1 1.35
Паире - Андухар 1 1.7
Винчи - Шведова 1 1.25
vidooq druze kako mozes na vakva utakmica da stavas golemi pari alal ti vera![]()
па кажа дека ке имало самоубиства ако Баерн изгуби , претпоставувам си ја изиграл на големи паридруже, не те сфатив... каква уткамица, во која смисла?
Исто одиграв со една разлика - Денвер -7.5. Кенет Фарид подготвен, плус Дејвид Ли аут за Голден Стејт , така да очекувам газење од Денвер...Со колкава уплата ќе влезеш на овие?
НБА за вечер
Никс под 96
Мајами -8.5
Денвер под 214.5
seppi i vinci nema da gi stasam. Monako na hend i Paire ke gi igram za nekoja stotksСо колкава уплата ќе влезеш на овие?
НБА за вечер
Никс под 96
Мајами -8.5
Денвер под 214.5