Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Chateraux - Niort - 1 @ 2,40
да образложам ја видов сеа од една страна као дојава па после дечкото има утакмица "наместена" коеф 16 и се наплаќа после утакмица..ко прво за утакмицава да кажам ниорт последниве 3 утакмици нема изгубено една од нив е со монако на гости..па редно е да изгуби..втора работа 130253089 пати иам видено вакви луѓе кои прво даваат една утакмица као дојава да се увериш дека е 100% сигурна и дека не се преваранти и што за чудо и среќа ии незнам како излага утакмицата а после таа што ти ја наплаќа даваш лични податоци и све тоа и ти ја дава утакмицата но не ја дава истата и на останатите заинтересирани туку сосем други утакмици и нормално ти лупаш голема сума, утакмицата ќе те заебе , дечкото ја деактивира страницата и биди ми поздравен..си се ошишал..со ова сум запознаен и сум бил у таква ситуација затоа сеа пукајте 1 на утакмицава (и ја ќе ја сврзам у тикет за денес) ако сакате посигурно пишете 1Х .. поздрав :D :)

Престанете со мсн муабети.

Сакам само да напоменам дека иде викенд, веројатно темава ќе биде поактивна него во теков на неделава и сакам да кажам дека ако начекате нешто во вид на офтопик или чат муабет пријавете и не му реплицирајте на членот, за да не отиде темата во погрешна насока. Во тој случај ќе бидете санцкионирани и вие од проста причина што продолувате со офтопик.

Нема да помине муабетот „ама јас сакав само да го предупредам“, „друг пат имало се и сешто, јас за ова ли да бидам казнет“ и слично.

Исто така, ако видите офтопик мислење напишано пред 2-3 дена а притоа после него има уште неколку испишани страни, не го пријавувајте да трупате пријави од проста причина што веројатноста е огромна некој друг да го пријавил.

Како и да е, се надевам дека првиов викенд ќе помине во добар ред а вие ќе продолите со празнење кладиони(y)

Chateraux - Niort - 1 @ 2,40
да образложам ја видов сеа од една страна као дојава па после дечкото има утакмица "наместена" коеф 16 и се наплаќа после утакмица..ко прво за утакмицава да кажам ниорт последниве 3 утакмици нема изгубено една од нив е со монако на гости..па редно е да изгуби..втора работа 130253089 пати иам видено вакви луѓе кои прво даваат една утакмица као дојава да се увериш дека е 100% сигурна и дека не се преваранти и што за чудо и среќа ии незнам како излага утакмицата а после таа што ти ја наплаќа даваш лични податоци и све тоа и ти ја дава утакмицата но не ја дава истата и на останатите заинтересирани туку сосем други утакмици и нормално ти лупаш голема сума, утакмицата ќе те заебе , дечкото ја деактивира страницата и биди ми поздравен..си се ошишал..со ова сум запознаен и сум бил у таква ситуација затоа сеа пукајте 1 на утакмицава (и ја ќе ја сврзам у тикет за денес) ако сакате посигурно пишете 1Х .. поздрав :D :)
Стави си овца бричена на аватар! :icon_lol:

Chateauroux има голема шанса X да заврши. Двете екипи се на дното на табелата, 1 односно 2 бода над зоната за испаѓање. Chateauroux во претходното коло дома беше демолиран со 4:0 од Нант, исто така во лоша серија е од 6 натпревари без победа. Додека пак Ниорт земаа бод на гости кај Монако и се во серија од 3 натпревари без пораз, што за екипа која се бори за опстанок, влијае доста на самодовербата и мотивацијата.
Ќе се игра доста претпазлив фудбал, пораз не им одговара на двете екипи, мислам дека со бод би биле презадоволни. Исто така, двете екипи си се љубители на X. :)

Од мене Sabadell - Huelva 3+ @ 1.80

whysoserious? PoetskaPravda

Соработка има голема меѓу Шатеро и Ниорт, со Х ќе бидат задоволни и едните и другите.. Првата беше нерешена, следува исто.

Муабетов за Шатору е срање! Значи утакмицата е тапан кец и тим12+ и тоа може у прво!

Анжер - Каен - ГГ3+ , ја погодивме пред 6кола на поголема уплата денеска е денот за истото на 2.85 квота.

Хокеј триплче денеска, од фудбал нема хлебац.

Koln-Eisbaren 4.5 over @1.50 ( може и 6+ за сингл дуплирање @2 )
Croatia-Serbia 1&5+ @1.50
Belgium-Australia 1&5+ @1.40
@3.15 Sportlife

Mallorca 1
Hull 1
Montpelier GG
Plzen 1
Mglagbaht 1X
уплата 100 добивка 1050

whysoserious? PoetskaPravda

Соработка има голема меѓу Шатеро и Ниорт, со Х ќе бидат задоволни и едните и другите.. Првата беше нерешена, следува исто.
на крај ќе видиме што ќе излезе :D ..уште еден double од мене за денес :)
Emmen - Almere - X @ 3,70
Horn - Kapfenberg - X2 @ 1,50

Каха Лаборал-Цска Т2<79.5 Мислам ќе се игра многу позатворено денеска во однос на претходните 3 меча

Менхенгладбах X-1
Бохум 1-1
Мајорка 1
Брага 1-1 и 3+
Лион 2-2

Уплата: 50 ден.
Можна добивка: 31 500 ден.

Start-Valerenga TIM2 dava gol
Ilchovetz-Vorlska X2
Majorka-Rayo Valecano GG

Не знам зашто ама на сите ви е мајорка 1, мислам дека рајо се класа за нив, вреди да се проба т2 или бар гг3.
У секој случај пазете се не ја лупајте на сите тикети слаби се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom