Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стави си овца бричена на аватар!Chateraux - Niort - 1 @ 2,40
да образложам ја видов сеа од една страна као дојава па после дечкото има утакмица "наместена" коеф 16 и се наплаќа после утакмица..ко прво за утакмицава да кажам ниорт последниве 3 утакмици нема изгубено една од нив е со монако на гости..па редно е да изгуби..втора работа 130253089 пати иам видено вакви луѓе кои прво даваат една утакмица као дојава да се увериш дека е 100% сигурна и дека не се преваранти и што за чудо и среќа ии незнам како излага утакмицата а после таа што ти ја наплаќа даваш лични податоци и све тоа и ти ја дава утакмицата но не ја дава истата и на останатите заинтересирани туку сосем други утакмици и нормално ти лупаш голема сума, утакмицата ќе те заебе , дечкото ја деактивира страницата и биди ми поздравен..си се ошишал..со ова сум запознаен и сум бил у таква ситуација затоа сеа пукајте 1 на утакмицава (и ја ќе ја сврзам у тикет за денес) ако сакате посигурно пишете 1Х .. поздрав![]()
![]()
на крај ќе видиме што ќе излезеwhysoserious? PoetskaPravda
Соработка има голема меѓу Шатеро и Ниорт, со Х ќе бидат задоволни и едните и другите.. Првата беше нерешена, следува исто.